_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
majk-el - w Akademii Pana Kleksa śpiewano "Wy nie wiecie, a ja wiem... jak rozmawiać trzeba z psem..."... tak samo jest tutaj - trzeba troszkę pomruczeć do kota i jakoś pójdzie;)
a tak na poważnie - nie wiem jakim cudem się udało zrobić nie poruszone zdjęcie, bo czas naświetlania był nieco ponad sekundę... kot leżał na parapecie, było mu ciepło może dlatego nie za bardzo chciał się ruszać?
Piękne zdjęcia
A jaki wdzięczny model szkoda tylko ze nie rudy ...
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Mniej więcej jeśli ktoś chciałby wiedzieć więcej o technice, bądź metodach osiągania efektu za pomocą edytorów odsyam do całego mnóstwa stron www poświęconych temu zagadnieniu...
od siebie dodać mogę jedynie, że efekt osiągnięty na moich fotkach jest wynikiem pracy w Picasie i Gimpie oryginalne fotki wyglądały mniej efektownie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum