Ode mnie rowniez : zdrowka, spelnienia marzen, samych sukcesow, satysfakcji, spelnienia w kazdej dziedzinie zycia.
"Kiedy idę, to idę, i tyle. A jeśli przyjdzie mi walczyć, jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego, by umrzeć.
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej."
-- P. Coelho "Alchemik"
z drugiej strony jestem przekonana, ze wewnetzne "ja" nie pozwala Ci na ograniczenie sie do terazniejszosci, a na pewno stawiasz sobie nowe cele, wiec... zycze pomyslnej ich realizacji.
Paweł - najlepszego życzę Powodzenia w życiu zawodowym (mam nadzieję że jeszcze razem powalczymy ) oraz dużo szczęścia w życiu prywatnym
Pozdrawiam serdecznie
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Paweł urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu,
ile gwiazd na niebie,
wielu wrażen i morza radości,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości,
szczęście w swe ręce łap każdego dnia ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum