Jak w temacie: drodzy panowie czy w waszej codziennej toalecie znajduje miejsce tylko mydło i woda czy coś więcej??
Ja osobiście nie używam mydła do mycia twarzy, tylko zwykłą wodę mineralną bądź przegotowaną (zalecenia dermatologa). Żel pod prysznic zależy jak się trafi Ale przeważnie Nivea for men.
Antyperspirant (zależy jaki się trafi - nie przywiązuję szczególnej uwagi do marki),
woda po goleniu tak samo jak antyperspirant
Golarka elektryczna
No i szczoteczka i pasta do zębów
Dobrze, że jest to pytanie skierowane do panów, bo jak nasze kobiety zaczęły by wypisywać o podstawowej toalecie, to byłoby tyle stron, ile kobiet na forum
Poza tym mile widziana porządnie wypełniona kosmetyczka faceta, każda kobieta chyba potwierdzi, że zadbany facet to porządny facet
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-08-13, 18:27
glizda napisał/a:
drodzy panowie czy w waszej codziennej toalecie znajduje miejsce tylko mydło i woda czy coś więcej??
Czyżbyś glizda, szukała czyściocha .
Myślę że w tym wieku, codzienny prysznic, mycie zębów i częsta zmiana bielizny, powinno być niczym innym jak standardem życiowym każdego człowieka, co?
W każdym razie, w/w czynności są w moim rozkładzie dnia, każdego dnia, nie tylko od soboty do soboty
A po drugiej części Twojego pytania, dochodzę do wniosku że nie dość że czyściocha to jeszcze bogatego .
Powodzenia, choć takich na pewno nie brakuje i to tu, nawet na tym forum .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Może glizda sama napiszesz co lubisz u facetów w tymże temacie ??
Lubię zadbanych mężczyzn, pachnących, którzy nie tylko używają wody i mydła. Podoba mi się jak mężczyzna dba o siebie to miło przytulic sie do pachnącego ciałka
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
jestsuper napisał/a:
Dobrze, że jest to pytanie skierowane do panów
Nie czytasz uważnie, bo glizda napisała:
glizda napisał/a:
Jestem bardzo też ciekawa o opinii naszych kobietek forumowych:co z chęcią widziałybyście w codziennej toalecie panów
Czytam dokładnie, Glizda pyta panów jak o siebie dbają, bo gdyby kobiety zaczęły o sobie wypisywać posty byłyby baaardzo długie czasami
Jeśli chodzi o to co ja jako kobieta chetnie widzę w kosmetyczce faceta to ładna woda toaletowa i dobry krem, o podstawowe środki czystosci chyba każdy dba. I jeszcze krem do rąk
Mnie żadne wynalazki w postaci kremów nie pomagają. Nie spotkałem jeszcze kremu, a używałem ich trochę, który by nawilżał skórę. Dlatego nie używam, jak również - o czym już pisałem - jest niepraktyczny. To samo miałem z tonikami do twarzy. Zamiast pomagać, tylko szkodziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum