Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-08-15, 23:01 najlepszego Archdevil :)
"18naście mieć lat to nie grzech" no więc masz braciszku 18naście... teraz wszystko co robisz może być użyte przeciwko Tobie
Życzę subtelnej niecierpliwości wiosny. łagodnego wzrastania lata. cichej dojrzałosci jesieni. Mądrości dostojnej zimy. Prócz szczęścia, radości miłości i pomyślności... przyjaciół-takich na których zawsze będziesz mógł liczyć, którzy Cię nie zawiodą, pogoda ducha żeby Cię nie opuszczała, żebyś był wytrwały w tym co robisz i nie poddawał się zbyt szybko (jak to bywa czasem prawda?). Niech marzenia staną się realne
i żebyś zawsze umiał znaleźć w sobie cząstkę dzieciaka, byś nigdy nie stał się zbyt dorosły na to, aby umieć się cieszyć najdrobniejszymi sprawami.
Braciszku...niech anioł Cię chroni przed złem tego świata, a miłość da Ci siłę na walkę z przeciwnościami losu... wszystkiego NAJLEPSZEGO
Dziś Twoja 18-tka. Kończy się życie pod specjalnym nadzorem.
Nareszcie nadszedł czas, kiedy wszystkie drzwi stają przed Tobą otworem!
Zatem z okazji twego święta życzę Ci, kolejnych dni, miesięcy i lat pełnych miłości i radości, ciągłego uśmiechu na twarzy jak również tego, żebyś potrafił cieszyć się z życia w każdym jego momencie. Aby udało Ci się wszystko, co zaplanowałeś, żeby nie opuszczała Cię wytrwałość w dążeniu do celu i pogoda ducha na co dzień.
Coż by Ci życzyć, kiedy życzeń tyle na każdej kartce, tu wszędzie.
Każdy Cie kocha i życzy mile, cóż moje słowo znaczyć tu będzie?
Wiec ślę Ci jedno życzenie małe:
bywaj szczęśliwy przez życie całe!
No cóż ja mogę Ci życzyć Piwo już sobie sam kupisz, co oznacza że 18 lat skończyłeś. Dla mnie swą pełnoletność pokazywałeś odkąd się znamy. Tak więc życzę Ci wymarzonej partnerki, dużo miłości, radości w sercu i w kieszeni, samych słonecznych dni, spełniania się w każdej dziedzinie życia: szkole, pracy, rodzinie.
Happy Birthday!
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-08-16, 08:54
Życzę Ci znalezienia takiej pracy,
takich przyjaciół i takich możliwości, o jakich marzysz.
Stawiaj czoła przyszłości z nadzieją
i odwagą.
Z entuzjazmem, zapałem i radością.
Weź to wszystko i zbuduj z tego życie,
które warto przeżyć...
Wszystkiego Najlepszego
Sukcesów w dorosłym życiu,
szczęścia w miłości,
dużo uśmiechu, dużo radości,
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-16, 11:21
Osiemnaście lat marzyłeś,
by dorosłym wreszcie być.
Dziś marzenia swe spełniłeś,
Zaczniesz pełną piersią żyć.
Lecz pamiętaj, że przed Tobą,
jeszcze wiele, wiele lat,
Żyj więc mądrze,
w zgodzie z sobą,
A cudowny będzie świat!!!
Wszystkiego najlepszego
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum