Wysłany: 2007-11-13, 23:09 Swojska blacha w reklamie providenta......
Nie wiem jak Wy ale ja około miesiąca (może dwóch miesięcy temu) zwróciłem uwagę spot providenta z oliwkowozieloną skodą felicią o tajemniczej rejestracji EWI...
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-11-13, 23:39
Zaraz po pojawieniu się reklamy analizowałem ją szczegółowo n-box rekorderze. Niestety wg. mnie żadne ujęcia w plenerze nie były niekręcone w Wieluniu (są 2 - drzwi wejściowe do placówki i jakieś skrzyżowanie i samochód z blachami EWI).
witam
czy widzial ktos jak Provident dba o promocje naszego miasta?
w ich reklamie telewizyjnej pojawia sie w pewnym momencie jakas rodzinka, w tle stoi autobus a na pierwszym planie stoi Skoda Felicia. zgadnijcie jaka ma rejestracje....
tak tak... EWI!!
pozdrawiam.. milego ogladania
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-26, 19:50
Provident to największa lichwa jaka może być więc to jest raczej antyreklama i wstyd.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 189 Skąd: prawie Wieluń ;)
Wysłany: 2008-04-27, 19:51
O ile dobrze pamiętam te reklamy pojawiały się w TV już dużo wcześniej. I chyba było tam nawet coś w stylu "Barbara Jakaśtam, Wieluń" widoczne na dole ekranu.
_________________ Is there a chance?
A fragment of light at the end of the tunnel?
A reason to fight?
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-05-13, 07:39
Fakt. Czyli zrobili specjalną tablicę rejestracyjną do reklamy... Ciekawe po co (skoro można było wykorzystać jakąś istniejącą) i dlaczego akurat wieluńską Może u nas jest duże zainteresowanie kredytami od Providenta i to taki ukłon w stronę Wielunia?
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum