Jakich polecacie stomatologów leczących w Naszym mieście, bo zamierzam wybrać sie do jakiegoś ale kompletnie nie wiem którego wybrać...Aha no i jakie są ceny u poszczególnych dentystów
Z góry dzięki
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-12-20, 13:34
Jest świetna (i co ważne nie droga) dentystka w Czarnożyłach - ma dom i gabinet przy drodze z Czarnożył na Leniszki. Niestety nie mam przy sobie telefonu ale może ktoś z forumowiczów będzie posiadał.
Chodzi mi ogólnie czy ceny są do przyjęcia czy może są zbytnio wygórowane
Żeby wiedzieć, czy ceny są wygórowane czy też nie, trzeba mieć jakiś punkt zaczepienia, żeby można było do czegoś porównać.
Napisz konkretnie, bo jestem pewien, że większości nie wie o jakie ceny Tobie chodzi.
Co do dentystów, taki temat już istnieje na forum, poszukaj dobrze.
Świetny dentysta ze specjalizacją chirurgii stomatologicznej. Mimo, że strasznie bałam się wyrywania zęba, ten pan załatwił to szybko, sprawnie i bez większego bólu... Tak więc polecam.
Kula Stefan, lek. stomatolog.
0 43 843 35 02
98-300, Wieluń, Kopernika 17
Kilka namiarów na innych stomatologów w Wieluniu –
Witam wszystkich. Szukam dobrego dentysty dla małych dzieci. Najlepiej, jakby stosował specjalne środki, może być też z okolic Wielunia. Byłam już u kilku w Wieluniu, ale bez rezultatu. Będę wdzięczna za informacje.
Bogna, jeden wątek Ci zamknąłem podawając link, gdzie znajdziesz takie informacje. Jeszcze raz podam link, ale na drugi raz nie usprawiedliwię Twojego lenistwa.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2008-01-30, 22:38
Dominika napisał/a:
wyrwanie zęba - wieluń (Pan Kula)-> 50 zł, łódź->100 zł . tak dla przykładu
Również polecam, zwłaszcza trudne przypadki - u mnie poradził sobie z trudno dostępną ósemką - było nieco drożej chyba niż 50 zł. ale przypadek też był nietypowy.
Co do standardowych zabiegów stomatologicznych to tak samo jak majk-el korzystam z usług pani lekarz stomatolog Anny Baranowskiej z Czarnożył - tel. 604291652.
Przykładowe ceny które pamiętam to wypełnienie zęba - 50 zł., zatrucie - 20 zł.
Uczciwie i serdecznie polecam ponieważ jestem zadowolony z usług a poza tym to osoba bardzo sympatyczna w kontakcie
Ferbik.Tamten temat jest już zamknięty i więcej się tam dowiedziałam o lekarzach dziecięcych niż stomatologach. Temat tego forum jest "Dentysta w Wieluniu" a nie dentysta dla dorosłych, to chyba można zapytać jeszcze raz.
Bogna, temat do którego link podałem w założonym przez Ciebie i zamkniętym przeze mnie temacie brzmi: "Dentysta dla dzieci(gdzie?)", więc czytaj albo chociaż staraj się czytać ze zrozumieniem i wszystko, a nie tylko pierwsze zdanie! Proszę nie kontynuować tematu o dentyście dziecięcym w tym wątku, ponieważ powtarzam: taki temat już istnieje!!!!!!!!!! Jeśli któryś wątek jest zamknięty, a chciałabyś się dopisać, po prostu wyślij na PW do któregoś z administratorów lub moderatora danego działu prośbę o odblokowanie. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie nie stosując się do uwag administracji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum