Chciałem dzisiaj zobaczyć filmik z wypadku Felipe Massy. Wchodzę na youtube wpisuję "massa crash hungary" i wszystko ok. Jest około 8 stron z takimi filmikami. Klikam na najczęściej oglądany i zoooonk... "Ten film wideo jest niedostępny w Twoim kraju z powodu ograniczeń wynikających z praw autorskich." I tak dla każdego kolejnego. Od kiedy tak jest??? Bo mi się to stało pierwszy raz.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-07-27, 01:35
Ja przed chwilą sprawdziłem wpisując te same słowa co Ty i wszystkie filmy działają. Może to był jakiś chwilowy przestój, do tej pory nigdy z czymś takim na youtube się nie spotkałem.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
To zależy czy jest się zalogowanym i jaki kraj ma się ustawiony (Polska/cały świat/jakiś inny kraj). Ale od paru miesięcy ciężko znaleźć coś co jeszcze parę miesięcy temu znajdywało się bez problemów.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
a jak nie znajduje to wpisz po prostu wypadek Felipe Massy ;p
Wysłany: 2009-07-27, 10:25
Przecież wyraźnie napisałem że znajduje... tylko że nie mozna ich oglądać.
Nawet był u nas na forum wątek o wypadku Felipe i tam bodajże Administrator zamieścił linka do flimiku. Jak kliknąłem na link to miałem komunikat jak napisałem powyżej.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-07-27, 14:01
gregg, nie. Po kliknięciu na link z naszego forum do filmu o Massie wyświetla się inny napis. "Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Formula One Management. " Czyli tego filmu nie można obejrzeć nigdzie na świecie.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
możesz teraz obejrzeć raczej nie bedziesz miał teraz jakiś kłopotów
Wysłany: 2009-07-27, 16:40
Ja to widziałem na żywo... natomiast na youtubie chodził filmik gdzie było widac akcelerometr (grafika gdzie jest również gaz i hamulec) i głównie o to mi chodziło. Widać że Massa próbował sie ratować jakimś ostatkiem przytomności wcisnął hamulec. Natomiast widać że nie zdjął nogi z gazu więc raczej juz nie był do końca przytomny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum