Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-06-03, 19:28
Nie znam firmy , która będzie opowiadać o swoich złych wynikach finansowych. Zawsze będzie mowić jak to dobrze stoi, aby pokazać swoją dominującą/wysoką pozycje na rynku. Ot taka AUTOREKLAMA.
Przedstawiłem dane analityków nie moje własne! Więc podważ wypowiedzi tych analityków, że jest inaczej niż oni mówią. Dowody/linki... Znam mnóstwo osób siedzących w handlu/usługach i wszyscy mówia że jest cienko. Każdy łapie się wielu rzeczy bo na jednej teraz nie uciągnie.
[ słowa nie wymoderowano]
Ja tam każdemu powtarzam " wiem, że nic nie wiem". Po co mi komuś udowadniać cokolwiek. Dla podbudowania własnego ego. EE ja nie z tych. Skłonności do narcyzmu nie mam.
Odnośnie piłeczek, czemu mam nie odbić piłeczki każdy broni swoich racji. Skoro zacząłeś...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum