A jakiś ginekolog do którego mogłabym się wybrać na kasę chorych?
Poradnia K przy szpitalu, polecam dr Moździerza.
Doktor naprawdę ok, ale kolejka do niego to jakaś pomyłka. Dr przyjmuje o 8 rano ostatnio stanełam w kolejce do rejestracji o 6 i niestety już się nie dostałam. Żałuję ale zastanawiam się nad zmianą lekarza, bo nie wyobrażam sobie w zimę stać w kolejce na mrozie od 5 rano:-(
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
A jakiś ginekolog do którego mogłabym się wybrać na kasę chorych?
Poradnia K przy szpitalu, polecam dr Moździerza.
Doktor naprawdę ok, ale kolejka do niego to jakaś pomyłka. Dr przyjmuje o 8 rano ostatnio stanełam w kolejce do rejestracji o 6 i niestety już się nie dostałam. Żałuję ale zastanawiam się nad zmianą lekarza, bo nie wyobrażam sobie w zimę stać w kolejce na mrozie od 5 rano:-(
Może to od szczęścia zależy też, bo najwcześniej stałam od 6:20 i przede mną były tylko 3 osoby, najpóźniej jakoś po 7 i zawsze się dostałam.
W poradni K przyjmuje dr Moździerz. Nie wiem jak tam dokładnie jest, bo tutaj dziewczyny pisały, że trzeba się rejestrować od wczesnego świtu. A będąc kilka krotnie tam na badaniu KTG, widziałam pustą poczekalnię. I jak jakaś kobietka przyszła to z rejestracji praktycznie prosto prosto do gabinetu. Byłam tak zawsze koło godziny 9-10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum