Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-07-09, 08:52
Sauce Ty będziesz korzystał wyłącznie z GSM ( i takiego modemu potrzebujesz), internet przez Wi Fi oferują Hotspoty w dużych miastach ( to takie uzupełnienie oferty internetu przez GSM). Jednak aby to mieć musiałbyś dodatkowo wykupić usługę HotSpot czyli kolejne 30-40 zł miesięcznie.
Myślę że najlepszy pod względem jakości usługi będzie Orange.
Przecież wiem ze wifi jest za darmo luzdie, tylko jak Ferbik powiedzial ze sa jakies zabezpieczenia to pomyslalem ze za dostep tez bedzie trzeba zaplacic.
Pytam po prostu bo nigdy nie mialem notebooka i problemow z internetem. Jednak studia zobowiazuja a nie chce mi sie ciagle przewozic PC, bez sensu. Tutaj mam internet ze spółdzielni - idzie kablem i nie ma problemów. Dlatego sie nie znam i pytam co i jak
Poprawiono 1 błąd ort.
_________________ miłego dnia Mrówek
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-07-09, 13:00, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum