Uważam ten topic za zupełnie nie trafiony, najchętniej bym go w ogóle zablokował, ale skoro kilkoro forumowiczów zaczęło się w nim udzielać, pozostawię go tym czasem.
Jedynie informuję wszystkich zainteresowanych tym typowaniem o stosowaniu się do zasad netykiety i kultury osobistej.
Albo ograniczyć się do osób już zbanowanych, albo zrezygnować z zabawy.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-01-31, 19:31
Moim zdaniem najlepszym pomysłem byłby konkurs na post roku 2010 . Z cytatem i krótkim uzasadnieniem .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Według mnie, nagrodą nie będzie żadnen Ban!<chyba, że Administracja podsunie mi jakiś ciekawy pomysł na P.W.> Nie chcemy nikogo ani ośmieszać, ani prowadzić z nim kłótni (nieprawdaż?). Chodzi tylko o dobrą zabawę Każdy z Was wie, że zawsze się znajdzie ktoś, na swój sposób "wyjątkowy". Tytuł "Trolla Roku 2010" otrzyma osoba śmieszna, aktywna(odwiedzająca Forum i udzielająca się w postach i w SB ->minimum raz w tygodniu), taka, która lubi być miła w swoich wypowiedziach, ale i szczera(nawet jeżeli kogoś coś uraziło z wypowiedzianych pisemnie słów) Traktujmy więc ten "Plebiscyt" jako formę zabawy i rozrywki, a także wskazujcie "Forumowego Chochlika".
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2011-01-31, 22:23
1. JAREK.M
2. JAREK.M
3. JAREK.M
4.
5.
BETHI mam nadzieję że zdobędę ten tytuł. Szykuj jeszcze dodatkowo nagrodę rzeczową na pamiątkę.
P.S. Do wiadomości biorących udział w ankiecie. Przeczytajcie jeszcze raz temat i przestańcie wypisywać dyrdymały.
Będzie nagroda niespodzianka dla "zwycięzcy" ode mnie Na razie zbieramy kandydatów do Nominacji za 2 tyg będziecie głosować więc za wczas nie przesądzajmy kto zostanie "Trollem Roku 2010", bo wynik może być zaskakujący
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2011-02-01, 11:41
rafalekjan napisał/a:
Większej głupoty niż to dawno nie widziałem. Gratulacje dla autora wątku.
Rafalek, my wiemy że nie masz szans na wygraną więc się nie wysilaj. Bo poprosimy administrację o banana dla Ciebie. Wystawiłeś kandydatów to wyluzuj i czekaj na FINAŁ.
Według mnie, nagrodą nie będzie żadnen Ban!<chyba, że Administracja podsunie mi jakiś ciekawy pomysł na P.W.> Nie chcemy nikogo ani ośmieszać, ani prowadzić z nim kłótni (nieprawdaż?). Chodzi tylko o dobrą zabawę Każdy z Was wie, że zawsze się znajdzie ktoś, na swój sposób "wyjątkowy". Tytuł "Trolla Roku 2010" otrzyma osoba śmieszna, aktywna(odwiedzająca Forum i udzielająca się w postach i w SB ->minimum raz w tygodniu), taka, która lubi być miła w swoich wypowiedziach, ale i szczera(nawet jeżeli kogoś coś uraziło z wypowiedzianych pisemnie słów) Traktujmy więc ten "Plebiscyt" jako formę zabawy i rozrywki, a także wskazujcie "Forumowego Chochlika".
Sorry, ale chyba nie rozumiem... troll to troll a nie forumowy chochlik- zmieńcie nazwę topicu. Dla mnie to co napisałaś kłóci się z "definicją" trolla.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum