Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-02-04, 13:29
Archdevil napisał/a:
Collina napisał/a:
fomra byłą stabilna od wielu już tygodni, wystarczyło tylko obejrzeć jakiś konkurs, a nie wypisywac populistyczne hasła!
Wybacz, że oglądałem większość. Wygląda na to, że to nie wystarczy
Nie zarzucaj człowiekowi nieszczerości jeżeli sam nie znasz prawdy.
Archedevil, ja to proponuję żeby już nikt, głupot na temat sportu, sportowców, dyscyplin nie pisał.
Pozostawmy działy sportowe: jedynemu, najbardziej adekwatnemu w tym temacie, niezastąpionemu Collinie . Bo reszta piszących tu to …..
Och, te ambicje.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2007-02-04, 13:45
miko 005 napisał/a:
Och, te ambicje.
jedni oglądają sport i się nim interesują, a drudzy bawią się lalkami.
A co do skoków, to najbardziej chyba odpowiednią osobą w tym temacie jest reecop, bo nie znam drugiego takiego pasjonata "latających panów" niż on. I całym szacunkiem dla Was, ale to z jego zdaniem w tym temacie liczę się najbardziej.
Cytat:
Fakt znawcą w dziedzinie sportu nie jestem
to napisałeś w dziale ogólnym sportu.
Ja nie mam pojęcia o fotografice, informatyce itp. dlatego w tamtych działach się nie wypowiadam.
A co do skoków, to najbardziej chyba odpowiednią osobą w tym temacie jest reecop, bo nie znam drugiego takiego pasjonata "latających panów" niż on. I całym szacunkiem dla Was, ale to z jego zdaniem w tym temacie liczę się najbardziej.
Wychodzi na to, ze nie powinnam byla pisac tych postów na tematsukcesów Adama Małyszatylko czekać aż reecop to zrobi!
Hmm....
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2007-02-04, 14:14
glizda napisał/a:
Wychodzi na to, ze nie powinnam byla pisac tych postów na tematsukcesów Adama Małyszatylko czekać aż reecop to zrobi!
Kiedyś jeden z tematów założony przez Zygmunta Starego brzmiał: Prawda jest względna.
Każdy może pisać co chce, ale nie każdy musi się z tym zgadzać. Wszystko w na ten temat.
Kiedyś jeden z tematów założony przez Zygmunta Starego brzmiał: Prawda jest względna.
Każdy może pisać co chce, ale nie każdy musi się z tym zgadzać. Wszystko w na ten temat.
Nie Collina! Prawda nie jest względna i ja nigdy takiego tematu nie założyłem. Mogłeś co najwyżej Ty to zrobić.
I nie każdy może pisać co chce, ponieważ każdą swoją wypowiedzią dajemy świadectwo o sobie, swojej kulturze.
Możemy być zaakceptowani lub odrzuceni, jeżeli zostaniemy odrzuceni, możemy przyczynę tego upatrywać w nas samych, zmieniać się i walczyć o akceptację tych, którzy nas odrzucili, albo odwrócić się od nich, zlekceważyć, próbować ośmieszyć, udawać, że nic się nie stało lub niszczyć ich za to, że się ośmielili przeciwstawić MNIE.
Adam Małysz miał widoczny żal do dziennikarzy, którzy upraszczali jego problemy, nie doceniali wysiłków jakich dokonywał, by osiągać jak najlepsze rezultaty na miarę swych aktualnych możliwości.
Człowiek, to nie narzędzie w rękach dziennikarskich manipulatorów.
Jeżeli pokonał w sobie to wszystko, co nie pozwalało mu być sobą, to znaczy, że jest Wielki, a jego wielkość przerasta jego samego.
Andreas Kuttel (szwajcarski skoczek): Adam od lata jest w swietnej formie. Ale pogoda w tym sezonie wypatrzala wyniki. One nie oddaja prawdziwego ukladu sil.Malysz na pocztku zimy nie wygrywal i musial wciaz odpowiadac na te denerwujace i nudne pytanaia: jak, dlaczego, co sie dzieje? A nie dzialo sie nic niepokojacego. Adam to najlepszy skoczek swiata. Ma tez dobrego i cierpliwego trenera. To mieszanka wybuchoowa.
Gregor Shlierenzauer (austriacki skoczek): Malysz byl moim idolem, bo deklasowal rywali. I teraz zrobil to samo ze mna! Nie wiem, czy sie cieszyc, czy smucic (smiech). Ale to wielki skoczek o olbrzymim doswiadczeniu. Wkrotce wyprzedzi mnie w klasyfikacji Pucharu Swiata, takze dlatego, ze nie jest ona moim glownym celem. Wazniejsze sa mistrzostwa swiata seniorow i juniorow.
Toni Inauer (byly austriacki skoczek, dzis szef sportowy krajowego zwiazku narciarskiego): Ogladalismy konkursy o drugie miejsce. Adam byl fenomenalny, niedoscigniony. Zwrocilbym uwage przede wszystkim na to, jak bardzo poprawil technike. To nieslychane, ale wyeliminowal praktycznie wszystkie bledy, ktore przeszkadzaly mu w ostatnich sezonach. I znow przeskakuje wiatr!
Jak najbardziej pozytywnie widzę. Adaś sławny i ceniony, a z nim Polska. W końcu to nasz rodak i powinniśmy być dumni. Pokazał, że te pierwsze, pamiętne wygrane to nie było tylko jego "5 minut". Nigdy nie należy wątpić. On jest mistrzu po prostu. heh Jak tak dalej będzie powróci moda na bułkę z bananem.
A najbardziej podoba mi się to -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum