ja jestem jak najbardziej za takimi kolorami, wcale nie są zarezerwowane dla kobiet jak to napisał Mateusz a różowa bielizna to już w ogóle mnie rozbawiła, wyczytałeś o tym w brawo?
zachęcam wszystkich Panów do przełamania rutyny, naprawdę odpowiedni i bardziej wyszukany strój może zdziałać wszystko trzeba tylko umiejętnie dopasować ubrania. Poza tym styl metroseksualny bardzo podoba się kobietą
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2007-08-01, 13:23
różowy to jest kolor, którego sama nie trawię, a co dopiero facet w różowym. jak dla mnie tragedia. nie ma nic gorszego niż obcisła, różowa koszulka u faceta.
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
nie chce obrazic nikogo ale facet w rozowej koszuli czy blusce to nie facet, i jak napisal/a Acree nie jestem w stanie scierpiec tego, to jest kolor dla kobiety
*bluzce
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2007-08-01, 16:57, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2007-08-01, 15:13
to są po prostu gusta i guściki. ja na przykład za facetem w różowej koszulce bym się nie obejrzała, natomiast inna kobieta tak.
mi się nie podoba, ale jeżeli chodzą tzn. że lubią i dobrze. każdy powinien ubierać się w to, w czym się czuję najlepiej.
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
A mnie się panowie podoboją w różowym Oczywiście nie w takim krzykliwym, ale stonowanym to jak najbardziej Jak jeszcze sprytnie skomponuje pozostałą część garderoby to już super!
Podzielam zdanie Basi
Basia napisał/a:
zachęcam wszystkich Panów do przełamania rutyny, naprawdę odpowiedni i bardziej wyszukany strój może zdziałać wszystko trzeba tylko umiejętnie dopasować ubrania. Poza tym styl metroseksualny bardzo podoba się kobietą
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum