Niech ktos poprawi ten sondaż bo ja też nie moge oddac głosu (akurat nie na LiD)
A właśnie - tak na marginesie chciałbym usłyszeć od zwolenników LiD-u dlaczego akurat chcą głosować na tą partie? Załozyłem w tym celu oddzielny temat.
Dlaczego nie ma opcji "nie biorę udziału w wyborach"? Ja tak chyba zrobię, bo jak narazie żadna partia nie wzbudziła na tyle mojego zaufania by oddac na nią głos.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-09-16, 19:02
Administrator napisał/a:
Stworzyłem ankietę - proszę o ponowne oddanie głosu. Jeżeli brakuje jakiegoś ugrupowania proszę podać nazwę poniżej.
glizda napisał/a:
Dlaczego nie mogę oddać głosu na LiD? Próbowałam ale nie udało mi się
red napisał/a:
Niech ktos poprawi ten sondaż bo ja też nie moge oddac głosu (akurat nie na LiD)
hajenleet napisał/a:
Edytuj ktos pierwszy post i ustal mozliwa maksymalna ilosc wyboru na 1.
waldex napisał/a:
Dlaczego nie ma opcji "nie biorę udziału w wyborach"?
Jak widzisz drogi Administratorze, próba ingerowania w coś co już istnieje przynosi zawsze więcej złego niż dobrego.
Ja wiem że to Ty możesz tu dużo, ale miałeś czas i miejsce na to żeby założyć własny temat i w takiej formie w jakiej byś to widział, ja miałem właśnie taką koncepcję i było wszystko OK. Było do momentu kiedy Ty nie wtrąciłeś swoich „trzech groszy”.
To miał być przejrzysty spokojny temat, Ty znowu doprowadziłeś do „pyskówki”.
A tak na marginesie, jeszcze raz poddam tę listę w ankiecie pod wątpliwość, bo przecież nie minął jeszcze czas na jej zamknięcie przez Państwową Komisję Wyborczą.
Administratorze, proszę naucz się szanować i doceniać pracę innych, którzy próbują robić coś za free dla tego forum.
Uważam że ankieta jest dobrym sposobem na zliczenie głosów więc postanowiłem poświęcić chwilę czasu , zajrzeć na stronę PKW i stworzyć ankietę ze znaczących zarejestrowanych Komitetów Wyborczych. Podczas tworzenia ankiety poprawiałem kilka razy listę partii i najwyraźniej przez przypadek trafiłem na jakiś błąd w skrypcie phpBB. Ferbik poprawił i chyba jest już ok. Ankieta nie jest obowiązkowa, po drugie nie widziałem sensu tworzyć nowego tematu w identycznej sprawie. W którym momencie doprowadziłem do pyskówki?
Miko szanuję pracę innych. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję że z Twojego punktu widzenia jestem jakimś pasożytem na tym forum. Zapewniam Cię że jest inaczej. Od samego początku wszystkie wydatki związane z forum są w 100% finansowane przeze mnie (hosting , domena). Poświęcam także swój czas na archiwizacje bazy danych, aktualizacje skryptu itd. Wpływy z reklam nie trafiają na moje konto.
Miko mam nadzieję że poza moimi dość radykalnymi wypowiedziami w niektórych tematach nie naraziłem się niczym Twojej osobie.
Pozdrawiam
Administrator
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2007-09-23, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum