Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2007-10-11, 08:17
Dzięki śliczne za pamięć i jeszcze większe dzięki za miłe życzenia. Stuknęło mi 27 wiosen i przynam że to były najmilsze urodziny jakie do tej pory miałem właśnie dzięki takim osobom jak Wy. Uświadomiłem sobie jak wielu mam przyjaciół - bo za takich uważam tych którzy mi dobrze życzą Jeszcze raz dziękuję ...
A co do zmiany nicku ... hmmm ... Ferbik, to było po pijaku A tak serio to chyba nie szata zdobi człowieka ..., więc niech może zostanie po staremu. "stanmarc" powstał banalnie, przy zakładaniu pierwszego meila od nazwiska i imienia ... i tak już zostało
PS. Jednak najbardziej podobał mi się "serniczek"... taki "apetyczny" nick
Jeszcze jaaaa
Spóźnione ale naprawde bardzo szczere życzonka szczęścia, zdrowia, kasy, powodzenia w życiu zawodowym i osobistym i spełnienia wszystkich marzeń
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Jeszcze ja ja jaaaaa
wszytkiego naj .. pogody ducha, zdrówka , dużo radości na codzień i spełnienia nawet tych malutkich pragnień
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2007-10-12, 07:11
Jeszcze raz serdeczne dzięki za pamięć i dobre słowo Wam wszystkim i każdemu z osobna Ferbik, glizda, Lesiu, Jaro, Mateusz, panterka, miko 005, gregg, Ewka 87, majk-el, karcia, Archdevil, Dominika, renia 25, Wieluniaczek, AnnBlue, raulmanka, Maru, borsuk, Paulina, red i daff
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum