Rodzinnych świąt, pełnych uśmiechu, życzliwości i radości z bycia razem, oraz spełnienia marzeń i planów w nadchodzącym Nowym Roku 2008 dla każdego fotumowicza
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Kasia
Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 264 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-12-24, 21:15
To kolejne Święta Bożego Narodzenia, upamiętniające największe wydarzenie w historii ludzkości, które podzieliło ją na „Przedtem” i „Potem”. Zatem z okazji kolejnej Rocznicy dnia, a właściwie nocy, w której Bóg zechciał odwiedzić "okruszek" stworzonego przez Siebie świata w ciele człowieka, życzę Wszystkim Państwu zdrowia oraz wszelkiej pomyślności, zarówno w sferze życiowo-materialnej, jak i w sferze duchowej !!!
"Podnieś ręke Boże dziecię, Błogosław Ojczyznę miłą..."
Życze wszystkim forumowiczą spokojnych, rodzinych i zdrowych przepełnionych miłością i wzajemnym zrozumieniem ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Wczoraj wieczorem trochę sobie potańczyłam i już dużo świątecznych "przybytków" mi ubyło... Tak też jestem zadowolona, bo w pewnym sensie pozbyłam się tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum