Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-03-03, 11:35
Dominika, a skąd wiesz jaki jest naprawdę Janowski, przecież sama też nie znasz go osobiście... Ja swego czasu miałem przyjemność pogadać z nim dosłownie 5 minut i wydał mi się faktycznie taki jak pisze o nim karcia... 5 minut to dużo i mało, ale ważne jest pierwsze wrażenie
Odnośnie tematu to moim zdecydowanym faworytem jest oczywiście Dominator Pudzian
Niestety ale nie mogę się pochwalić znajomością z którąkolwiek z gwiazd ...
U mnie na miano "znajomość" trzeba niejako zasłużyć.
Pisałam ogólnie o świecie realnym i wirtualnym, a Janowski był przykładem.
Bob- wrzuć na lus ... i nie wtrącaj swoich niepotrzebnych komentarzy "DLA ZASADY".
Określiłam swoje stanowisko i tyle. Cytujesz fragmenty moich wypowiedzi, a Twój komentarz dotyczy zupełnie czegoś innego.
Nie mam ochoty na pyskówki z kimś, kto z góry zakłada, że jestem "zła" bo mam tylko i wyłącznie odmienne zdanie niż on.
A'propo nieumiejętności odróżnienia, życia realnego od, na swój sposób wykreowanego na potrzeby rynku- no cóż- żyj dalej w takim przekonaniu. I .... pozwól żyć innym
Serdecznie pozdrawiam
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-03-03, 20:01
Dominika napisał/a:
Bob- wrzuć na lus ... i nie wtrącaj swoich niepotrzebnych komentarzy "DLA ZASADY".
Określiłam swoje stanowisko i tyle. Cytujesz fragmenty moich wypowiedzi, a Twój komentarz dotyczy zupełnie czegoś innego.
Po pierwsze "luz", po drugie koment dotyczy dokładnie tego co cytuje, po trzecie nie lubię wyniosłości, a nią powiało już od drugiego twojego postu w tym temacie... EOT z mojej strony...
Czekam teraz z niecierpliwością na występ mojej drugiej faworytki Kasieńki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum