Tarasbetoni jedynie jakoś brzmiało moim zdaniem. Szkoda, że nie zajeli żadnego wysokiego miejsca
Jak ich zobaczyłem to myślałem że to Children Of Bodom. Niestety na ten festiwal nic porządnego nie puszczą bo i po co? Przegrali by. Ale i tak się chwali Finlandii że potrafią wystawić kogoś kto nie ma tony żelu na głowie i obcisłej koszulki albo sztucznych cycków i miniówki;>
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
W zeszłym roku to przynajmniej Verka Serdushka mi sie podobało Jest teraz coś fajnego na youtubie?
Verka i Ukraińcy po prostu totalnie zlali z tego 'prestiżowego' konkursu W tym roku specjalnie ciekawych występów nie było...
Acree napisał/a:
Tarasbetoni jedynie jakoś brzmiało moim zdaniem. Szkoda, że nie zajeli żadnego wysokiego miejsca
Przeciętnie brzmiało. To była próba powtórzenia ekhm... 'sukcesu' Lordi. Ale Lordi miało klimat. Gdyby Finowie wystawili Korpiklaani z całą szopką... Może by powalczyli.
Jeśli któryś z gatunków metalu mógłby powalczyć na Eurowizji to mógłby być to tylko power metal. To by się mogło spodobać masom.
_________________ Bij czerwonych, aż zbieleją, bij białych, póki nie poczerwienieją!
N. I. Machno
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2008-05-26, 16:24
Ukraina w tym roku... Ta pani która zakręciła tyłkiem i jej strój z tymi frędzelkami u dołu spełniającymi rolę bielizny? Przynajmniej był efekt w punktacji!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum