Administrator, dajesz się podpuszczać tanim pyskówkom insynuowanym przez mareksa, gdzie ja śmiało stwierdziłem, że my administratorzy prywatnie również nie myślimy takimi kategoriami, jakie przypisuje się - zresztą słusznie - patrząc co się dzieje na arenie politycznej - członkom PiS i jego poplecznikom, zwłaszcza tym na forum.
Przeczytałem i nadal podtrzymuje to co napisałem wcześniej.
Prezydent przesluchuje ministra jak esbek za komuny i na co oczekuje? Że ktoś go nazwie dżentelmenem? A sprawa przecieku to totalna kompromitacja BBNu.
Rozumiem że prezydent jest głową państwa itp itd ale nie róbmy z niego świętszego od papieża. Zachowuje sie tak a nie inaczej i niech oczekuje za te słowa braw.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-07-23, 21:44
red, ale przyznasz, że nazywanie go chamem to lekka przesada. Bądź co bądź to głowa państwa.
a tak nb. zastanawia mnie dlaczego członkowie grup zawodowych (i to nie tylko politycy) nie szanują się wzajemnie wewnątrz swojej grupy... Dlaczego ludzie nie rozumieją że jeśli nie szanują siebie nawzajem (polityk-polityka, lekarz-lekarza itd. itp) to nie mogą oczekiwać tego, że ludzie z zewnątrz będą ich szanować?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 525 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-07-23, 21:55
Gdyby któryś z członków PiS-u nazwał premiera Tuska prostakiem, albo chamem na pewno byłby krzyk ze strony popierających PO.
Zachowanie Palikota jest niedopuszczalne. Poziom jego osoby ośmiele się porównać z osobą Andrzeja Leppera. A "chłopczyk" wykazuje się wyjątkowym wręcz chamstwem obrażając wszystko co nie pasuje do PO.
po raz kolejny oświadczam, że nie jestem zwolennikiem PO. Ale uważam, że Prezes i Spółka to najgorsze co może spotkać Polaków. Nigdzie specjalnie tu nie wychwalam Platformy, pokauje tylko głupotę i dbilizm partii Prezesa i Spółki!!
A kto dziś zachowywyał się do Leppera, można było zobaczyć na komisjach. Nawet na targach ludzie zachowują się bardziej przyzwoicie
Proponuję zrobić referndum: Cham czy nie?
Ostatnio zmieniony przez chlopczyk 2008-07-23, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-07-23, 22:04
chlopczyk napisał/a:
Nawet na targach ludzie zachowują się bardziej przyzwoicie
nie mieszałbym do tego zwykłych ludzi...
chlopczyk napisał/a:
Ale uważam, że Prezes i Spółka to najgorsze co może spotkać Polaków
Potrafię sobie wyobrazić conajmniej kilka znacznie gorszych rzeczy...
I mam jeszcze jedną, ogromną prośbę chlopczyku... Czy mógłbyś się bardziej przykładać do pisanych postów? Literówki, błędy ortograficzne, interpunkcja... Proszę. Bardzo proszę...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
I mam jeszcze jedną, ogromną prośbę chlopczyku... Czy mógłbyś się bardziej przykładać do pisanych postów? Literówki, błędy ortograficzne, interpunkcja... Proszę. Bardzo proszę...
Będę się starał, co do literówek się zgodzę, gdyż niestety obecnie używam klawiatru typu "tesco korzystny zakup" i niektóre literki mi ciężęj "wchodzą" za co przepraszam. Ale co do interpunkcji czy ortografii, to wypraszam sobie! Wprawdzie wczoraj rzeczywiście popełniłem jeden błąd "wierzę", ale była to godzina 1.30 i możliwe, że zmęczenie zrobiło swoje.
A co do zwykłych ludzi, to niestety to oni wybrali tych klaunów na posłów.
A zachowanie ludzi z PiSu, rzucającymi tekstami typu "tak zwany panie marszałku", ryczącymi jak bydło "uzurpator", "precz z komuną", "hańba", "przecz z platformą" jest dopuszczalne? Zakrzykiwanie przewodniczącego komisji jest dopuszczalne? No Gabriel Janowski się przypomina. Dlaczego milczysz w sprawie tego niewątpliwie chwalebnego wystąpienia pisowskiej pseudoelity? Takiego pokazu chamstwa w Sejmie jeszcze nie widziałem, nawet ze strony posła Palikota.
_________________ Bij czerwonych, aż zbieleją, bij białych, póki nie poczerwienieją!
N. I. Machno
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 525 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-07-24, 19:54
Posłom PiS-u nieustannie wtórowali posłowie PO. Tu obie partie są winne. Nie rozumiem czemu na mój zarzut zamiast bronić Palikota wy atakujecie PiS. Głowa państwa w każdym kraju powinna być szanowana, a Palikot uważa, że może sobie wygadywać co chce. To on jest podobny do Janowskiego.
Pan Palikot jest człowiekiem niespełna rozumu. Jest przekonany o swojej wielkości i to go niedługo zgubi. Liczę na to, że zostanie skierowana do sądu sprawa o zniesławienie głowy państwa, a pan Palikot zostanie wyrzucony z partii. Miał ostatnią szansę po swoich wybrykach i teraz kierownictwo PO powinno go wyrzucić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum