Ja uważam, że homoseksualista, ma pewne braki w obcowaniu społecznym. Stracił pewien okres socjalizacji wtórnej, który może doprowadzić do nierozpoznania zjawisk rządzących społeczeństwem.
Czyli wg Ciebie homoseksualista nie jest w stanie dobrze funkcjonować w społeczeństwie ponieważ nie jest taki jak większość społeczeństwa? I w żadnym wypadku nie może sprawować odpowiedzialnych funkcji, bo jego orientacja wpływa negatywnie na postrzeganie rzeczywistości?
Jednym słowem - homoseksualiści do łopat, na stołki tylko hetero?
Myślę, że chodzi tu raczej o coś w stylu 'homoseksualiści w piach, albo na Madagaskar' - bo nie potrafią żyć w społeczeństwie. Nawet łopat by nie dostali - przecież tych łopat mogą po nich dotykać hetero. A jak wiadomo homoseksualizm przenoszony jest wszelkimi możliwymi sposobami nawet patrząc na nich, ba!, rozmawiając z nimi przez telefon można się zarazić!
'Nie znasz dnia ani godziny!'
Ja uważam, że pewne osoby na tym forum mają pewne braki w obcowaniu społecznym
_________________ Bij czerwonych, aż zbieleją, bij białych, póki nie poczerwienieją!
N. I. Machno
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-01-31, 17:58
Myślę że trzeba na to co napisał Zygmunt Stary;
Zygmunt Stary napisał/a:
Osobiście nie interesuje mnie, kto co robi po nocach, pod warunkiem, że nie czyni z tego sztandaru walki politycznej.
W takim wypadku jestem zdecydowanie przeciwny.
A z tego co widzę, tak jest w tym przypadku.
spojrzeć trochę z innej strony.
Gdyby napisano że;
- Johannie Sigurdardottir, sześćdziesięciosześcioletnia minister do spraw społecznych i opieki społecznej jest na najlepszej drodze by przejąć stanowisko premiera po tym, jak Geir Haarde podał się do dymisji.
też nic nadzwyczajnego by się nie wydarzyło, prawda? Po co od razu zaznaczać że ta kobieta jest lesbijką, przecież skoro jesteśmy tacy tolerancyjni to ta wiadomość niczego nowego nie powinna wnieść do sprawy, czyż nie tak?
Ale to sami zainteresowani robią z siebie męczenników i przy każdej nadarzającej się okazji, rozdmuchują tę kwestię;
Cytat:
- To naprawdę wspaniała wiadomość - nie kryje radości Gary Nunn, rzecznik brytyjskiej organizacji na rzecz praw gejów i lesbijek Stonewall UK. - Po wybraniu na stanowisko prezydenta Ameryki pierwszego czarnoskórego, Islandia daje nam nadzieję, że będziemy mieć też pierwszą na świecie osobę otwarcie deklarującą homoseksualizm na stanowisku premiera.
A tak przy okazji, to mnie wydawało się że prezydentem Stanów Zjednoczonych jest Barack Hussein Obama, a nie czarnoskóry Barack Hussein Obama. Skoro nikt nie jest rasistą, to po co, przy każdej nadarzającej się okazji ten przymiotnik?
Naprawdę nie mam nic przeciwko innym orientacjom seksualnym, ale uważam że są sobie same winne, za przyczyną własnego manifestowania tejże przynależności. Bo chyba wszyscy przyznacie że te wszystkie „parady” niby równości, dobrego smaku nie mają za grosz. Ktoś powie; - bo chcą się pokazać, zwrócić uwagę że w ogóle istnieją itp. To ja odpowiadam; - skoro jestem heteroseksualny, to oznacza że mogę to zamanifestować wychodząc na ulicę pół nagi i prawie że odbyć stosunek z partnerką?I będzie to OK., bo przecież chcę zamanifestować swoją orientację?
Reasumując, wszyscy jesteśmy tolerancyjni i nic, do nikogo nie mamy, ale nie oprzemy się pokusie żeby nie podkreślić iż;
- Johannie Sigurdardottir, to przyszła pani premier Islandii, pani premier, która jest lesbijką .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ciekawe w jakim wieku ta Pani premier odkryła swoje upodobania.
tomow
Generalnie homoseksualizm był, jest i będzie. Nawet na starożytnych greckich wazach są różne malowidła z kobietami, mężczyznami(różne mixy, trójkąty i inne figury)
----------------------------------------------------------
Oczywiście wchodzenie ludziom w kakao nie daje jakiś realnych korzyści(przyrost naturalny) Myle się?
Jest to przeciwne popędowi sexualnemu(który jest naturalny i nie odkryłem chyba żadnej Ameryki), ale w sumie to z iloma kobietami(lub mężczyznami) się śpi i czy się starannie praktykuje Kamasutrę to już nasza prywatna sprawa.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 427 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2009-02-06, 13:17
Cytat:
Ja uważam, że homoseksualista, ma pewne braki w obcowaniu społecznym. Stracił pewien okres socjalizacji wtórnej, który może doprowadzić do nierozpoznania zjawisk rządzących społeczeństwem.
Wnioskuję z tego, że PiS jest partią homo.
_________________ Conversations don't get any better as you get older
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum