- dlatego tak często Cie tam widziałem Marcinie poprostu szłeś na krzywy r...
Jeśli już Piotrusiu, to szedłem. A byłem tam ze dwa czy trzy razy i stąd moje wnioski Oparów z Twojego zioła nie wciągałem
dzięki za poprawke
Widzisz ja tam bywałem troche częsciej niż 3 lub 2 razy , to był fajny lokal tylko niedopilnowany dlatego upadł, nie miałem tam styczności z ziołem(lub nieodróżniałem tam jego oparów) dlatego twojej tezy nie potwierdze , ale kto pali ten wie jak/czym to pachnie.
Szkoda, że na podstawie dwóch wizyt w lokalu ,którego jak wnioskuje nie lubiałeś twierdzisz, że tam była wylegarnia cpunów i cholera wie czego , w twoim przypadku sa to bezpodstawne obelgi wobec tego lokalu .
Nigdzie nie napisałem, że lokal mi się nie podobał. Wręcz przeciwnie - jednym właśnie minusem był smród zioła, bo towarzystwo nader spokojne (ale co się dziwić jak każdy śpiewał w przenośni "Because I got high"). Sam napisałeś, że niedopilnowany.
Szkoda lokalu bo miał swój klimat.
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-08-06, 16:25
Sam tylko słyszałem o takim miejscu,że był tam lokal,ale nigdy nie dane mi było w nim być.Myślę,że lokal w podziemiu gdyby taki powstał byłby ciekawą propozycją w naszym mieście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum