Łożesz qr...ka chata (słowo wymoderowano) Myślałem wielokrotnie o wkroczeniu w ten trzydziesty wiek bardzo ale to bardzo przyziemnie, widzę jednak, że dzięki szczerym życzeniom mogę się jeszcze trzymać... żaden człon nie odpadł, żadna łza nieszczęścia nie polała się (łzów szczęścia mnóstwo - dotąd nie wiedziałem, jak można cieszyć się w tym wieku z klocków lego - jednak ta przyjemność u facetów nie przemija). Chciałbym tutaj również podziękować moim najbliższym (najcudowniejszej żonie, synusiowi mojemu najukochańszemu, wspaniałym rodzicom, cudownym teściom, prawdziwym przyjaciołom, na których zawsze mogłem liczyć i paru innym osobom), Radiu ZW, firmie Graffiti, a przede wszystkim Wieluńskiemu Forum Dyskusyjnemu i ludziom, którzy mnie lubią, nienawidzą, a wręcz kochają Bo życie składa się właśnie z takich klocków, które stanowią otoczenie każdego człowieka.
Spasiba very bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum