Ona jest tak wypucowana że hej,tylko co ma kurz do tego ze dopóki nie ma jej sterowników jest oki ?
Wrzucasz stery, zwiększa się wydajność karty, a co za tym idzie bardziej się grzeje. Jeżeli układ jest przegrzany jest to całkiem możliwe.
Co do samych sterowników też może być to przyczyną
Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 325 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-11-23, 17:41
edzia i odziu napisał/a:
tylko skad wziąć informacje jakie to dokładnie stery powinny byc ?Na stronie Nvidii odsyła mnie do najnowszych,jest możliwość wyboru,ale nie widzę tam mojej karty
Nie mogłoby być tak, że na stronie producenta nie ma sterowników do ich produktu...
http://www.nvidia.com/Dow...aspx?lang=en-us
1. Product Type: GeForce
2. Product Series: GeForce 8 Series
3. Product: GeForce 8600GT
4. Operating System: wybierasz odpowiednią wersję XP; 32 (tutaj po prostu XP), lub 64 bitową
- jak sprawdzić jaką wersję systemu masz? Start/Uruchom/w uruchom wpisz "winver" bez "
- Odpali Ci się Windows - Informacje i teraz na niebieskim tle bedzie pisało jak masz:
32bit:Windows XP (Home/Professional)
64bit:Windows XP Professional - 64Bit Edition
5. Language: Polski
6. Recommended/Beta: Recommended/certified
7. Ściągnij najpierw najstarszy sterownik, jeśli nie zadziała kombinuj z następnymi.
Jeśli to nie pomoże ściągnij stery do płyty głównej również ze strony jej producenta... Może to coś pomoże, choć pewny nie jestem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum