Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 325 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-12-07, 03:18
Fajny głos.... ale wciąż marne utwory.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-12-07, 16:47
ja ostatnio miałem okazje wysłuchac "na żywo" kolendy zaśpiewanej przez Bartka i z przykrosci,a stwierdzam, że mi sie nie podobało za bardzo to wykonanie. Z całym szacunkiem Bartku, ale wydaje mi się, że próbujesz troszke udawać Elvisa P. co mi do końca sie nie podoba. ale to tylko takie moje luźne rozmyślenia.
Powodzenia Ci życzę
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Ludzie jesteście załośni, jedna wielka żenada. Czy wy wogóle znacie sie na muzyce, że takie opinie piszecie? Fałsz? powiedzcie w którym miejscu jest w kolędzie ,,nie było miejsca dla Ciebie". Jestem muzykiem ze Zduńskiej Woli i powiem wam, że ta kolęda jest zaśpiewana Fenomenalnie, Bartosz zaśpiewał ją nie dosyć ze z uczuciem to po swojemu nie udając Elvisa czy tam innych wielich Artystów. Kolęda Cicha noc jest 1 malutkie niedociągniecie ale to potwierdza, że utwory sa tak nagrane jak Bartosz śpiewa na żywo(SUPER aż ma sie ciary) a w Wieluniu i po mału w całej Polsce wieść sie rozchodzi, że ten chłopak i tak osiagnie ogromny sukces i ja jestem tego pewny. Gratuluję Bartosz Talentu i wiedz, że masz mase prawidziwych fanów. Dziękujemy za wszystko Marek
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2009-12-08, 17:50
Ja mu życzę jak najlepiej,sama głosowałam i namówiłam znajomych.Ale to nie znaczy że mam na wszystko patrzeć bezkrytycznie.Mieliśmy głosować ,ale możemy tez chyba ocenić więc tak robiliśmy,Niestety nie jestem piosenkarką ,ale słuch mam dobry i wyczulony na fałsz i niestety Bartosz fałszuje....
Ludzie jesteście załośni, jedna wielka żenada. Czy wy wogóle znacie sie na muzyce, że takie opinie piszecie? Fałsz? powiedzcie w którym miejscu jest w kolędzie ,,nie było miejsca dla Ciebie". Jestem muzykiem ze Zduńskiej Woli i powiem wam, że ta kolęda jest zaśpiewana Fenomenalnie, Bartosz zaśpiewał ją nie dosyć ze z uczuciem to po swojemu nie udając Elvisa czy tam innych wielich Artystów. Kolęda Cicha noc jest 1 malutkie niedociągniecie ale to potwierdza, że utwory sa tak nagrane jak Bartosz śpiewa na żywo(SUPER aż ma sie ciary) a w Wieluniu i po mału w całej Polsce wieść sie rozchodzi, że ten chłopak i tak osiagnie ogromny sukces i ja jestem tego pewny. Gratuluję Bartosz Talentu i wiedz, że masz mase prawidziwych fanów. Dziękujemy za wszystko Marek
Ja jestem "muzykiem" z Wielunia (to tak odnośnie "muzyka ze zduni", jakby było się czym chwalić...) i posty takie jak zacytowany przeze mnie uważam za żałosne. Każdy ma swój gust i każdemu podobają się inne rzeczy. Nie wiem czy w tych kolędach jest fałsz czy go nie ma, bo szczerze mówiąc to ani jednej nie przesłuchałem do końca. Po prostu nie muszę słuchać całego utworu żeby stwierdzić czy mi się podoba czy nie.
A tak BTW to powinieneś Marku zwrócić uwagę na polskie znaki (albo się je stosuje, albo nie), interpunkcję i wielkie litery.
Pozdrawiam, czepialski Tomek
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
i Ty jesteś muzykiem? nie zartuj. Chyba tylko podpinasz kable na wiejskich potańcówkach. Widać ze jesteś cwaniakiem który nic w życiu nie osiągnie a żal Ci ze jest w Wieluniu osoba która osiągnie bardzo bardzo dużo. Czepiaj sie innych co do pisowni = żal.
A mnie wręcz przeciwnie wydaje się, że kolęda "Cicha noc" to do tej pory w moim odczuciu najlepsze wykonanie Bartka. Niestety trudno mi nie patrzeć na jego muzykę przez pewien pryzmat bo poznałem Bartka, bynajmniej jedno przyznać trzeba, że jest zdeterminowany w dążeniu do celu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum