co do "biesiady" to mam mieszane uczucia, sam miałem tam 18stke i z jednej strony można się było dogadać co do ceny, menu i tych spraw, ale na drugi dzień kiedy pojechaliśmy się rozliczyć dowiedziałem się, że poginęły im z baru jakieś piwa, napoje itp za które musieliśmy niemało zapłacić, a poza tym nie mogliśmy się liczyć butelek z alkoholem;]
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 11 Mar 2010 Posty: 37 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-07-04, 22:17
W amfiteatrze byłam na imprezie jakiś rok temu, ale nie była to osiemnastka. Jedzenie było bardzo dobre, z obsługą też raczej nie było problemów, choć wynikło małe nieporozumienie, gdyż zaplanowany był grill na świeżym powietrzu (stoliki itp na zewnątrz), a okazało się potem, że obsługa przyniosła mięso z grilla do środka, bo niby nie mieli tylu stołów czy coś takiego na dwór. Wiadomo, że to już nie ta sama atmosfera, co na zewnątrz. Ale ogólnie raczej pozytywnie Z tego co mi wiadomo nie było problemów, że coś poginęło itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum