Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2011-06-20, 12:41
Ja również przyłączę się do powyższych komentarzy. Pizza, desery i lody bombbaa, jednak 2 razy przed 22 doświadczyłem podobnej sytuacji. Za mała konkurencja w Wieluniu powoduje takie podejście właścicielki . Dobrze, że jest choć kilka lokali, gdzie po 22 można się udać i nie stresować, że wygonią.
Bylem pare tygodni temu swiadkiem pewnej niemilej sytuacji w tym lokalu. Pewni Panstwo chcieli zamowic pizze tuz przed 21, a lokal byl do 22 i uslyszeli wielkie oburzenie szefowej? ze Ona juz pizzy nie zrobi bo to jej lokal itp. itd. Zachowywala sie przy tym bardzo chamsko, wiec jednak opinia ktora tutaj od dawna krazyla okazuje sie prawda. Nie polecam.
Zamiast tak poniżać klientów niech wywiesi na drzwiach informację do której przyjmuje zamówienia na pizzę i na ,, słodkości,, Wchodząc do lokalu np. o 21 klient będzie wiedział co może jeszcze zamówić
Leveile Soleile napisał/a:
Mnie też spotkala niemiła sytuacja nie tak dawno w Edenie. Oczywiście szefowa w roli głownej. Brak słów...
Na szczęście nie trafiam na szefową.Częściej obsługuje mnie jej synowa
Leveile Soleile napisał/a:
A co byś powiedział gdyby wyprosiła Cię z toalety, bo już "zamykamy"?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum