Z tego co sie orientuję to lokal po klubie TESTA ROSSA jest ponownie do wynajęcia. Ogłoszenie jest powieszone na bramie wjazdowej obok klubu - tam też jest podany numer kontaktowy dla zainteresowanych.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-04-04, 19:27
1x tam byłem. Nie dość że zostawiliśmy z kolegami w klubie około 200 zł to jak wyszliśmy na zewnątrz przewietrzyć się i chcieliśmy wejść znowu to trzeba było zapłacić. NIGDY WIECEJ JUŻ TAM NIE BYŁEM
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-04-04, 19:42
MoRRis_90 napisał/a:
ogladam te dwa filmiki i niezle zrobione.. nuty trance tez odpowiednio dobrane:) brawa dla tworcy;)
Dzięki Co ciekawszego miałem posklejałem, może jakiś zachwycający nie jest ale trochę godzin zeszło a zawsze jakaś tam pamiątka jest
yampress napisał/a:
1x tam byłem. Nie dość że zostawiliśmy z kolegami w klubie około 200 zł to jak wyszliśmy na zewnątrz przewietrzyć się i chcieliśmy wejść znowu to trzeba było zapłacić. NIGDY WIECEJ JUŻ TAM NIE BYŁEM
Być może zapomniano Ci przybić pieczątki a sam się też nie upomniałeś... Jak nie raz przewijało się 300 osób to ciężko aby osoba sprzedająca bilety czy ochrona zapamiętała wszystkie osoby które płaciły.
Nie dość że zostawiliśmy z kolegami w klubie około 200 zł to jak wyszliśmy na zewnątrz przewietrzyć się i chcieliśmy wejść znowu to trzeba było zapłacić
A co? Zgubiliście gdzieś 200 zł?
Może było was z 10 osób. 200 zł na 10 typa to po 20 zł - bez szału. A jeśli nie jest tak to chyba nie powinno dla was być problemem kupno biletu za 5 zł
A ja już myślałem że temat TR upadł skoro zamknąłem lokal pół roku temu. A widzę że nie
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum