ja jadłam naleśniki z szynką i serem i muszę przyzna jedna porcja mnie ... nasyciała tak więc jeśli ktoś mieszka blisko i nie ma czasu gotowa obiadu to na wynos bardzo polecam. na razie nie jadłam nic na miejscu ale pewnie się wybiorę;)
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Dzisiaj też byłem z rodziną w tej Naleśnikarni, lokal trochę mały i troszkę ciasno tam jest, obsługująca ruda Pani obserwuje jak ktoś je, co jest lekko peszące...i denerwujące...
Naleśniki bardzo dobre, ale nie chcąc się czepiać...tylko wyrażając moje dygresje na temat Rudej Pani z obsługi którą dzisiaj zastałem, była dość chłodna i sztywna...ogólnie niesympatyczna...przez nią nie poczuliśmy się tam komfortowo...na pewno przy milszej Pani byśmy tam jeszcze wrócili...a tak to na jednej kolacji pass.
A i jeszcze muzyki tam żadnej nie ma...jakieś radyjko grało tam na zapleczu...ledwie było je słychać...trochę wieje nudą.
Według mnie naleśniki bardzo sympatyczne. Szczególnie te "ala obiadowe". Od razu przypomina mi się naleśnikarnia na Długiej w Gdańsku - z tą różnicą, że tam naleśniki są naprawdę ogromne i pełno w nich wszystkiego.
Naleśniki jak to naleśniki rzadko kiedy są nie smaczne. Pomysł myślę że trafiony ale ... lokal do bani-mały, ciasny, ciemny, zero takiego specyficznego klimatu czy jak kto woli atmosfery. Byłam tam raz i raczej ostatni chyba że poprawią lub zmienią wnętrze .
a tak w ogóle najlepsze naleśniki to robi moja babcia
Witam
Ja byłam tam 1 raz i cieszę się, że w Wieluniu jest w końcu coś innego, naleśniki nie są złe ale mogłyby być bardziej wilgotne Ale myślę, że z czasem gdy nabiorą wprawy i poczytają te wszystkie uwagi będzie dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum