kiedyś znajomy mówił mi że klasa ma nie powstać, ale późnij powiedział że jednak powstanie... Ja pojechałem na wczasy i nie zaglądałem nigdzie czy coś się zmieniło w tej sprawie...
hehehe, co prawda to prawa na traugutta jak chcesz to się będziesz uczył, ale jak uczysz się tylko na lekcjach od niechcenia...to z pewnością wiele się nie nauczysz, z resztą jak wszędzie, wszystko zależy od tego jakie ktoś ma podejście i czy chce, czy też chciałby "ale...".
Warunki mamy zdecydowanie lepsze niż na sieradzkiej i to nie podlega dyskusji, znam obie szkoły, na sieradzką chodziłem kiedyś na karate...więc miałem okazję szkołę poznać.
Co do studiów...to dla mnie nie są one w obecnym świecie żadnym wyznacznikiem kogoś umiejętności, i osobiście na nie się nie wybieram, mimo tego że myślę że bym sobie poradził.
Mam chęci i tego czegoś mi będzie potrzeba do pracy nauczę się na darmowych praktykach i samodzielnie wałkując dany temat w domu, na luzie, bez stresu i bez marnowania kasy na studiowanie.
To chyba dlatego że szkoda mi już nerwów do dalszej nauki na uczelni tylko po to by mieć "wyższe"... co absolutnie nie jest wyznacznikiem do wyższych zarobków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum