Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 525 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-04-22, 10:13
Ferbik napisał/a:
A Ty holendrze od kiedy się taki proKaczyński stałeś?
Marksistowska wizja świata... Mateusz nigdzie nie napisał, że jest "proKaczyński". Zwrócił uwagę, że rządzi Platforma, co jest raczej obiektywnym stwierdzeniem. Ale któż nie z nami, ten przeciw nam.
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 195 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-04-22, 12:36
Mateusz napisał/a:
Przypominam że to TUSK władzę dzierży od 2007 roku a wy ciągle narzekacie na PIS
Narzekamy na wszystkich. Taka nasza Polska natura.
Dla mnie jednak PiS jest partią ludzi chorych. Jeśli wierzą w zamach Smoleński, proszę bardzo upublicznić na to niezbite dowody. Ja mogę wierzyć w to, że ziemniaki potrafią mówić jednak nie obnoszę się z tym na wiecach i co ważniejsze nie próbuję wprowadzać chaosu w państwie.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Kwi 2011 Posty: 40 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: łódzkie
Wysłany: 2012-04-24, 10:30
I co ciekawego po spotkaniu z liderami Pisu w Wieluniu?
W Sieradzu widać że było ciekawie
Cytat:
Jarosław Kaczyński na spotkaniu z mieszkańcami Sieradza ponownie przytaczał dowody na tezę, że w Smoleńsku 10 kwietnia mogło dojść do wybuchu w samolocie. Jednym z nich był stan samolotów, które uderzyły w wieże WTC 11 września. - Nie widzieliście państwo, jak te samoloty przechodziły przez ten budynek? Skrzydła nie odpadały - stwierdził prezes PiS. - Jeśli więc ściany budynku nie naruszyły konstrukcji, to jak to możliwe, by brzoza mogła zniszczyć skrzydło schodzącego do lądowania tupolewa? - zastanawia się.
- Oficjalna komisja i uznane amerykańskie ośrodki naukowe ustaliły, że samolot przecinał belki ściany budynku, ale był jednocześnie szatkowany na drobne części przez konstrukcje nośną wieżowca. Z maszyny i skrzydeł nic nie zostało - dowodził dalej prezes PiS.
Następnie podał inny przykład. - Ostatnio mieliśmy przykład, że samolot na Syberii skosił las i nikomu się nic nie stało. A tutaj jeszcze mamy te odpryski, ułamki, odłamki - i wszyscy zginęli. Ta sytuacja jest charakterystyczna dla wybuchu - stwierdził.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2012-04-24, 13:56
A ten Jarosław Kaczyński to polityk, czy bajkopisarz? Sądząc z tematów, jakie poruszał na spotkaniu, jeździ po kraju i promuje swoją - nienapisaną jeszcze - książkę.
Przypominam że to TUSK władzę dzierży od 2007 roku a wy ciągle narzekacie na PIS
Narzekamy na wszystkich. Taka nasza Polska natura.
Dla mnie jednak PiS jest partią ludzi chorych. Jeśli wierzą w zamach Smoleński, proszę bardzo upublicznić na to niezbite dowody. Ja mogę wierzyć w to, że ziemniaki potrafią mówić jednak nie obnoszę się z tym na wiecach i co ważniejsze nie próbuję wprowadzać chaosu w państwie.
Żyjemy w wolnym kraju, każdy ma prawo głosić na co ma ochotę. Nie chodzę na wiece PiS więc mi to nie przeszkadza.
Katastrofa smoleńska jest tragedią dla wielu rodzin działaczy PiS, więc ludzie w pewien sposób próbują obarczać kogoś za śmierć bliskich.
Palikot powiedział ostatnio że należy wyrzec się Polskości. I takie słowa nikogo nie poruszyły.
Nie rozumiem też, dlaczego tylu ludzi przeciwnych PiS się tym ekscytuje(tematyką smoleńską). PiS od 5 lat już jest partią opozycyjną i nie wchodzi w skład koalicji, a to oznacza że nie ma wpływu na władzę.
Donek podczas wyborów razem z Lewandowskim(komisarzem UE) opowiadał historyjki o 300mld z UE na szpitale, drogi i nie wiem co jeszcze.
Jakoś większość z was dała się na to nabrać.(blisko połowa tego forum głosowała na PO) a mimo to ciągle marudzicie i marudzicie na... PiS
Mateuszu ja marudzę na PIS ponieważ jest to ugrupowanie, które wręcz nawołuje do wojny polsko - polskiej oraz uzurpuje sobie prawo do decydowania kto jest Polakiem a kto nie.
Moim (i nie tylko) zdaniem Jarosław nie wierzy w zamach i jest to jedynie w gra pod publikę w jego wykonaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum