Ja zdecydowanie polecam Hotelową - przede wszystkim super klimat no i wystrój jest ok na wieczorną romantyczną kolację. Bywam tam czasami ze znajomymi i z narzeczoną i zawsze jest wszystko ok świetna profesjonalna obsługa kelnerów(są bardzo mili i łatwo się dogadaćz nimi hehe ) jedyny minus to taki że mają czasami zamknięte z tego co wiem to teraz właśnie jakieś remonty czy coś tak mi powiedziano jak dzwnilem no i czasami mają mały wybór alkoholu ale tak po za tym to poleca z czystym sumieniem pozdrawiam
Po zmianie szefa kuchni w Osjakowie ich dania mniej do mnie przemawiają.
No tak - Tomek robi teraz w Poznaniu karierę ale obecny szef w Osjakowie też daje radę.
Hotelowa jest z pewnością bardziej nastrojowa niż restauracja w Symfonii chociażby dlatego, że jest dużo mniejsza.
I pamiętajcie, że inaczej gotuje się dla klientów z karty, a inaczej na wesele dla 100 osób.
Ja nie twierdzę, że tam mają takie jedzenie zawsze, może na takie trafiłem. Ale to jest raczej niedopuszczalne, żeby coś takiego "wydarzyło się" kiedykolwiek jakiejkolwiek restauracji
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-01-21, 13:12
Hej .
Byliśmy w Hotelowej . Zero uwag , polecam
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum