Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-10-26, 07:03
Archdevil napisał/a:
Hmm, z moich informacji ma zbyt niską zawartość hemoglobiny w krwi i to chyba jest powodem przesunięcia operacji.
Tak miała zbyt niską hemoglobinę to fakt... tylko badali ją jej dopiero po tygodniu leżenia, kiedy mogło być już po operacji... Zabieg przeniesiony na środę i co Podwyższona temperatura... a żeby ją zbić dostawała tylko antybiotyk na noc...
Nie chcę tu wysuwać daleko idących wniosków, ani siać zamętu ale wydaje mi się że wiem na co czeka lekarz prowadzący...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 427 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-10-26, 12:06
pani jaworowicz jest postacią tak irytującą, że ledwo dało sie to oglądać. w ogóle cały ten program jest nieco kuriozalny, zwłaszcza przez swój wyłążacy bokami populizm.
Powiem tylko jedno: doktor pojechał się oczyścić z zarzutów a on powiedział zaledwie 2 zdania, które nie miały najmniejszego sensu! W telewizji schował głowę w piasek bo nie wiedział co powiedzieć, nawet nie potrafił wykrztusić z siebie przepraszam a po szpitalu się panoszy!
Doktor Łukomski już nie pracuje w szpitalu. Zwolnił się.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-11-07, 12:18
glizda napisał/a:
Doktor Łukomski już nie pracuje w szpitalu. Zwolnił się.
NARESZCIE
A co do mojej koleżanki to po kolejnych kilku dniach przeciwwskazań (tym razem już się nie czepiam, bo faktycznie one były ) miała przeprowadzoną operację teraz w poniedziałek, po ba 22(!) dniach ...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 427 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-11-07, 18:53
ja bym jednak wstrzymał się z tą nagonką na Łukomskiego, która podbrzmiewa w Waszych wypowiedziach. nie wiemy, póki co, jaka była przyczyna jego odejscia, po drugie nie znamy roztrzygnięcia prokuratury w sprawie Marleny. nie dajmy sie zwariować
ja bym jednak wstrzymał się z tą nagonką na Łukomskiego, która podbrzmiewa w Waszych wypowiedziach. nie wiemy, póki co, jaka była przyczyna jego odejscia, po drugie nie znamy roztrzygnięcia prokuratury w sprawie Marleny. nie dajmy sie zwariować
Dokładnie. Podzielam Twoje zdanie - nie można oskarżać kogoś nie znając do końca sprawy, jednak faktem jest, że w wieluńskim szpitalu doszło do strasznego zaniedbania, przez które Marlena będzie cierpieć do końca życia.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-11-15, 13:52
W dzisiejszej gazecie "Chwila dla Ciebie" jest artykuł o Marlenie na 12 stronie.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum