Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-09-17, 14:00
Proponuję na razie przypiąć ten temat jako ważny, żeby więcej ludzi oglądało i głosowało!
[ Dodano: 2007-09-17, 15:00 ]
Przynajmniej do wyborów ...
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Koniec zbędnej pyskówki na forum
Przychylam się do pierwotnego założenia ankiety i apeluję o ograniczenie swojej wypowiedzi tylko i wyłącznie do podania nazwy partii na która oddany będzie głos. Widzę że zbytnia swoboda doprowadziła co niektóre osoby za daleko. Dlatego jako moderator tego działu osobiście zadbam o to, żeby każdy kto będzie rozszerzał swoje typy o jakiekolwiek dopiski został odpowiedznio "nagrodzony".
Co do dopuszczenia do głosowania osób niepełnoletnich ja jestem ZA - w końcu jest to tylko zabawa. A tak na marginesie - nie tylko Sylwek jest tu niepełnoletni. Zatem przestańmy ludziom zaglądać w metryki. Czekam jeszcze tylko na opinię miko 005 w tej sprawie ale mam nadzieję że przychyli się do mojego wniosku.
Popieram - koniec odbiegania od tematu - wszystkie posty niezgodne z tematem zostały usunięte - ADMINISTRATOR
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2007-09-23, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum