mareks, odniosłem się do drugiej części Twojej wypowiedzi, temat faktycznie coś ucichł, ale nie jesteśmy w stanie zmusić ludzi do dobrowolnej pomocy...
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-10-19, 12:57
Przecież nie każdy wpłacający musi informować o tym na forum. Jestem przekonany że są osoby które wpłaciły pieniążki nie podając tego w tym temacie. Poczekajmy do końca naszej akcji.
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-10-19, 17:37
przyjmijmy, ze wtorek tj.23.10.2007 to koniec nasze akcji. Ewentualne wpłaty prosze przelewac do tej daty włącznie.
Do tej pory pieniądze wpłaciło - ofiarowało 11 osób. łącznie mamy na razie 460zł
Myślę, że do wtorku damy rade zebrać jeszcze więcej pieniędzy
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Troszkę czasu nie przeglądałem forum ale dziś doczytałem temacik i jutro lub max . we wtorek podam pieniążki.
Co do ciuszków to mam ich sporo, wszystkie nowe, pozostały mi po sklepie dziecięcym tak wiec o ile mogę to bym Ci Ferbik podrzucił do firmy ..
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2008-01-16, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
Do kiedy jest mozliwosc przynoszenia tych paczek, w ten weekend nie moglam dotrzec do wielunia bede dopiero w nastepny niestety, jesli bedzie za pozno to postaram sie sama dotrzec do rodziny bardz do tego ksiedza pomagajacego im
jestsuper, myślę że jak przyniesiesz do nas to nie zginie. Postaramy się wydłużyć termin zbierania darów, bo jak na razie to marnie idzie. Szczerze powiedziawszy jeszcze NIKT nic nie przyniósł...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum