Ferbikowi pewnie chodzi o to że w takich pomieszczeniach występuje duża rozpiętość tonalna zdjęcia. Od białych przepaleń po niedoświetlone czernie.W takich warunkach HDR-y wychodzą barwniejsze.
Ferbik zdjęcia robione ze statywu nie z ręki wyszłyby super, widac że trochę krzywe zwłaszcza 1 chyba ze tak mialo byc;p Generalnie nie lubie przerabianych zdjec ale jesli chodzi o fotografie Wielunia to jestem pod wrazeniem ja idąc gdzies pocykac^^ zawsze wyjdę z domu i zastanwiam się w którą stronę bo kompletnie nie mam pomysłów na to miasto, dlatego wolę portreciki;d
_________________ Czysta amatorszczyzna...
Amatorszczyzna którą lubię;)
Ferbik zdjęcia robione ze statywu nie z ręki wyszłyby super,
He he he Koleżanka nawet nie raczyła łaskawie zajrzeć do exifa Ale jeśli uważasz, że powyższe zdjęcia były robione z ręki to przy 13 -30 sekundach z takim naświetleniem i ostrością kadru mógłbym się zapisać do księgi rekordów guinessa
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-03-22, 10:16
Ferbik napisał/a:
He he he Koleżanka nawet nie raczyła łaskawie zajrzeć do exifa Ale jeśli uważasz, że powyższe zdjęcia były robione z ręki to przy 13 -30 sekundach z takim naświetleniem i ostrością kadru mógłbym się zapisać do księgi rekordów guinessa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum