Co z tego, że napisze, iż pojechał po 22... skoro ja zgłaszałem fakt jako wiceprzewodniczący komisji... ale przecież moje słowo jest nieistotne, bo jestem tutaj adminem. Kończę tę jałową dyskusję. A o PiSie mam zdanie wyrobione dzięki właśnie takim ludziom
wszystko zgodnie z ordynacją. samochód stanął nieruchomo w piątek wieczorem (za szybą był bilecik parkingowy, więc kto chciał to mógł sprawdzić kiedy samochód stanął zanim dzwonił do komisji). dokładnej godziny nie znam, ale na pewno przed północą.
dokładnej godziny odjazdu też nie pamiętam. na pewno po ciszy wyborczej bo pamiętam, że obejrzałem w telewizorni sondaże i kilka komentarzy i poszedłem po samochód. więc mógł ruszyć z miejsca ok. pół godziny po zamknięciu lokali.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-09-23, 12:29
Ni wiem czy zauważyliście to samo co ja Ta kampania wyborcza jest bardzo podobna do powyższej wymiany zdań Ferbika i hefalumpa. Dużo niepotrzebnej pyskówki, przepychanek, wzajemnych oszczerstw, "srania" sobie na głowy i żadnych konkretów ... jak żyć
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-09-23, 12:49
hajen napisał/a:
Moim zdaniem idee były słuszne, plan też, tylko ta partia została zniszczona przez media, a razem z partią niektórzy jej członkowie.
Tą partię zniszczył Prezes i to nie teraz A jej członkowie w mediach niszczą się sami. Najwartościowsi uciekli
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-09-23, 12:57
Shymool napisał/a:
Tą partię zniszczył Prezes i to nie teraz A jej członkowie w mediach niszczą się sami. Najwartościowsi uciekli
Nie mam zamiaru podejmować dyskusji na ten temat, bo ja Ciebie nie przekonam, tym bardziej Ty mnie. Sposób odbioru tego, co przekazuje nam telewizja jest tak różny, że aż przerażający.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-09-23, 13:17
Ale całkiem obiektywnie trzeba przyznać, że TVN i TVN24 nie darzą zbytnim "uwielbieniem" prezesa Kaczyńskiego i PiS Zresztą jak też zauważyłem, z odwzajemnieniem
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-09-23, 13:25
miko 005, co to ma za znaczenie, czy media kogoś lubią czy nie. Prawdziwa osobowość wszędzie się wybroni a miernota nawet lansowana na siłę, zostanie miernotą
P.S.
Znane radio z Torunia niektórych polityków boi się do siebie w ogóle zaprosić
Wysłany: 2011-09-23, 13:41
Shymool napisał/a:
miko 005, co to ma za znaczenie, czy media kogoś lubią czy nie. Prawdziwa osobowość wszędzie się wybroni ...
Pełna zgoda
A co do miernoty, nie chcę dobijać pana Kaczyńskiego, bo On sam się dobija Między innymi takimi stwierdzeniami, jak np;
Dzień wcześniej na jednym ze spotkań z dziennikarzami, odpowiadając jak zareaguje na wypowiedzi Marcinkiewicza, stwierdził, że kabaretem się nie zajmuje. Ale na drugi dzień urządzając konferencję prasową, będąc u "Paprykarza", sam czerpie wzorce z cytatów kabaretowych. Jeden z kabaretów rzucił w świat takie stwierdzenie; Krzysztof wszędzie Ibisz
Pan przewodniczący, zmodyfikował troszkę i wyszło mu; Donald nic nie mogę Tusk
Nie wiem, śmiać się, płakać, czy już womitować na to wszystko
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-09-23, 13:52
Shymool napisał/a:
Prawdziwa osobowość wszędzie się wybroni a miernota nawet lansowana na siłę, zostanie miernotą
Spotkasz 4 miernoty w ciemnym zaułku z kijami baseball'owymi. Powodzenia przy wybranianiu się. A co do lansowania miernot na siłę - w obecnej polityce aż nadto widać, że miernoty lansowane na siłę zachodzą wysoko.
hajen, ale trzepnąłeś porównaniem, jak łysy grzywą o kant kuli...
Faktem jest, że to partia jarka a nie ludzi...
Wysłany: 2011-09-23, 14:06
Ja nie mowie tutaj ani o Jarku, anie o PiS'ie.
Prawda jest taka, że kiedy krytykujemy nieprzyjazną nam opcję albo rozwiązanie, to za wyznacznik bierzemy wartość idealną. Wy odwołując się do decyzji czy wypowiedzi PiS'u odwołujecie się do utopijnych schematów Państwa. Każde potknięcie powoduje u Was wściekłość, przypływ gorąca i falę krytyki. Gdy coś źle zrobi PO i będzie to 100 razy większa gafa niż gafy PiSu - podchodzicie do tego jak wyrozumiała matka do własnego syna - każdemu przecież się może zdarzyć.
Marcinie, uważam moje porównanie za jak najbardziej trafne. Stwierdzenie, że prawdziwa osobowość wszędzie się wybroni jest tak lekkomyślne, że aż śmieszne.
W jakiej rzeczywistości wy żyjecie to ja nie wiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum