_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
jeszcze troche i będę sie chwalić, ze ty piętro niżej mieszkałeś
to jeszcze się nie chwalisz??!!!
Malinka napisał/a:
tak II troszke rozmazana
rozmazana bo zdążyła się ruszyć - niestety kompakt raczej nie nadąży za ekspresową kicią im bardziej o tym myślę i mówię, tym bardziej marzy mi się lustrzanka - tylko skąd środki płatnicze brać?
a rozmazane zostawiłem mimo to, bo przynajmniej trochę dynamizmu i ruchu wprowadza można pomyśleć co było chwilę przed i chwilę po zwolnieniu migawki
kicia jest super.
widzę,że na zdjęciu "c" połączyłeś dwa tematy.kici i kamyka
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
A mi się wszystkie podobają. Zdjęcia bardzo fajne, no i oczywiście obiekt fotografowania znakomity. Ta kicia ma przyciągające wzrok spojrzenie. hmm ciekawa jestem, co czuła kiedy były robione te zdjęcia.
Fotki ze zwierzakami już mają taki czar.
rozmazana bo zdążyła się ruszyć - niestety kompakt raczej nie nadąży za ekspresową kicią im bardziej o tym myślę i mówię, tym bardziej marzy mi się lustrzanka - tylko skąd środki płatnicze brać?
Ja sie nie znam. I tak mi sie podoba
Takie moje malutkie spostrzeżenie. A wiem że zwierzątka (tymbardziej kotki) bywają bardzo dynamiczne i ruchliwe
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum