Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-07-12, 17:00
oj dawno nie oglądałam tak emocjonującego meczu, po prostu rewelacja... a Szymański pokazał na co go stać zresztą jak to komentatorzy powiedzieli, nasza drużyna nie ma ławki rezerwowych..u nas każdy jest w pierwszym składzie..
teraz USA... wymiatamy
Co tu dużo mówić Bułgaria nie zawiesiła zbyt wysoko poprzeczki i rosjanie nie mieli większych problemów żeby z nimi wygrać. Gdyby cały czas serwowali tak mocno jak momentami w 3 secie to ta gra mogłaby wyglądać zupełnie inaczej i wynik tez mógłby być inny....
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2007-07-13, 15:27
Ostatnio wygraliśmy z Ruskimi, ale jak widzę wyniki meczów to wszystko jest możliwe, ale lepiej żeby trafić na Rosję niż na Brazylię, Brazylia powinna nie przejść dalej. To tyle ode mnie.
A teraz tylko trzymajmy kciuki za naszych. I jeszcze małe sprostowanie do mojego powyższego postu: Polacy już awansowali bez względu na wynik meczu z USA.
Dzis o 20 szykuje sie niezla jatka Ale jutro to dopiero bedzie!! Wowik!! Oby nasze chlopaki graly w niedziele w finale, najlepiej z Brazylia i ich ograli!
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2007-07-13, 18:49
majk-el przeczytaj mój powyższy post, napisałem że w półfinale Rosja podejmie Brazylię, więc jeżeli drugi raz wygra z Rosją to mamy szanse "spotkać" ich w finale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum