wieluniaczek Przyjeżdża na zakupy czujny obserwator
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 336 Piwa: 1/1 Skąd: z miasta
Wysłany: 2008-02-06, 12:25
Uwazam tak jak stefan_pol, wystarczy że auto pojawi się na trasie znając nr rej.i markę można poprzez CB puścić ostrzeżenie że takowy samochód był widziany na takim a takim kilometrze i poruszał się w kierunku xyz .Jeżdżąc często na W-wkę takie komunikaty nastrajają do ostrożniejszej (czyt.czujniejszej) jazdy
_________________ Witaj Gość cieszę się że jesteś i pozdrawiam Cię
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 427 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2008-02-06, 12:31
a ja proponuje taki mały, niewinny lokalny nacjonalizm. niech łapią ludzi na warszawskich blachach. niech poczują, że u nas nie ma żartów naszych proszę zostawić w spokoju.
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
a ja proponuje taki mały, niewinny lokalny nacjonalizm. niech łapią ludzi na warszawskich blachach. niech poczują, że u nas nie ma żartów naszych proszę zostawić w spokoju.
Dobrrre!!! Ale tylko na warszawskich!!! nasze i śląskie niech zostawią w spokoju
Widziałam dzisiaj owego Passka EWI V413. Kręcił się po Wieluniu. Czy on jest już gotowy go wideofilmowania piratów? Czy dopiero pójdzie do uzbrojenia? Hmmm...
_________________ SUCCESS UNLIMITED
wieluniaczek Przyjeżdża na zakupy czujny obserwator
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 336 Piwa: 1/1 Skąd: z miasta
Wysłany: 2008-02-07, 19:20
Syla napisał/a:
Czy on jest już gotowy go wideofilmowania piratów? Czy dopiero pójdzie do uzbrojenia?
Dopiero go bedą zbroić
_________________ Witaj Gość cieszę się że jesteś i pozdrawiam Cię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum