R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: red
2008-02-01, 03:18
Czy Teletubisie promują homoseksualizm? Nowe śledztwo PIS-u
Autor Wiadomość
yampress 
WIELUNIAK

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 2007-05-31, 15:00   Nowe wieści

Za górami, za lasami, czyli… LISTA PODEJRZANYCH:

Tinky Winky - wykryto, potwierdzono, to gej.

Kubuś Puchatek - myśli tylko o sobie i konsumpcji miodu. W wersji angielskiej nazywa się Winnie. Ma samych przyjaciół facetów, z czego jeden jest na pewno gejem (Prosiaczek), drugi prowadzi rozwiązły tryb życia (Tygrysek), a trzeci jest transwestytą (Pan Sowa). Jedyna kobieta w tym towarzystwie to samotna matka (kto jest ojcem?) - co się stało z tradycyjnym modelem rodziny? Jedynym plusem tej "bajki" jest szczerość. Pozostali bohaterowie - Królik i Osioł - to ofiary homoseksualnego życia. Pierwszy cierpi na histerię, drugi na depresję.

Wg wiarygodnych źródeł (okolice SCOOBY-DOO polskiego wywiadu i kontrwywiadu - Pan Minister Maciarewicz) okazało się, że Kubuś Puchatek był agentem GRU, NKWD itp. i jego kryptonim to nie Kubuś Puchatek ale KAPUŚ PARCHATEK!

Miś Uszatek i koledzy - Króliczek z Misia Uszatka nosi damskie ciuszki. Polecamy odcinek "Później" z 1979, w którym ma na sobie czerwony lateksowy płaszczyk i getry w groszki. Ponadto, wszystkie zwierzątka w Uszatku mówią męskim głosem, ergo wniosek jasny - wszystko transwestyci i/lub drag queens. Last but not least - żaden heteroseksualnych mężczyzna nie jeździ na wrotkach. Wolimy też nie wiedzieć skąd się wzięło to "klapnięte uszko".

Coralgol (też miś) - ciągle płacze, boi się, unika odpowiedzialności - typowe oznaki homoseksualizmu. Poza tym wygląda jak kowboj z teledysku gejowskiego zespołu Village People. Nie ma koleżanek. Jego kumple lubią się przebierać. Coralgol ciągle jeździ po świecie - seksturystyka?

Bolek i Lolek - Tola to przykrywka.

Smurfy - wioska Smurfów to przykład gejowsko-socjalistycznej komuny - tzw. homotopii. Prawie sami mężczyźni, gospodarka centralnie planowana. Poza tym obrazki mówią same za siebie.

Kot Filemon - związek dwóch kotów, między którymi jest bardzo duża różnica wieku. Wnioski nasuwają się same. Kot Bonifacy to prawdopodobnie transwestyta - ma podejrzanie kobiecy głos.

Budowniczy Bob - na niego jeszcze nic mamy. Ale szukamy. Nosi taki sam kask jak jeden z członków Village People.

Żwirek i Muchomorek - szukamy więcej danych, choć są uzasadnione podejrzenia, że to narkomani: cały czas w piżamach i biali jak ściana.

Krecik - nie dość, że krypto-homoseksualista (żyje w podziemiu i podkopuje fundamenty heteroseksualnego społeczeństwa), to jeszcze czarny.

ATOMÓWKI - mieszkają razem, nie mają chłopaków, walczące feministki to jak wiadomo na 100% lesbijki.

Bohater "zaczarowanego ołówka"- ciągle sam, nie ma dziewczyny no i mieszka z dziadkiem. a kto wie, że to rzeczywiście jego dziadek? może to pedofil? a władza mówi, gej = pedofil, władzy trzeba słuchać...

U Muminków szczególnie podejrzany jest Ryjek - zawsze łazi za Muminkiem. I wydaje się, że Paszczak liczy na to, że z żalu (bo starszy pan to przecież jest) ktoś się nim.. hmmmm.. zaopiekuje;-)

JEDYNI SPRAWIEDLIWI:

Rumcajs - ma brodę, ma fuzję, ma rodzinę i zwalcza układ - Księcia i Księżną. Zabiera bogatym i daje biednym. Nie ma kolegów.
Postaw piwo autorowi tego posta

jenusia 
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Pomogła: 18 razy
Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2007-05-31, 16:12   

lol i tyle na ten temat :P

akirus 

Pomogła: 16 razy
Wysłany: 2007-05-31, 17:16   

Ferbik - cudne fotki :D

Ferbik 
Administrator

Piwa: 107/205
Wysłany: 2007-05-31, 22:55   

akirus, dziękuję dziękuję :D Od dziś Tinkie Winkie jest naszym firmowym guru, zastanawiamy się też czy sobie trójkącika w logo firmy nie walnąć :P

Zygmunt Stary 
Wieluniaczek

Wysłany: 2007-05-31, 23:00   

Cytat:
...Norweski rzecznik praw dziecka Reidar Hjermann skrytykował Ewę Sowińską w związku z wyrażanymi przez nią wątpliwościami na temat bajki "Teletubisie". Według niektórych doniesień, Hjermann, który zarzucił polskiej rzecznik praw dziecka łamanie prawa, chce doprowadzić do wywarcia ogólnoeuropejskiego nacisku na swą koleżankę z Warszawy celem "złożenia wyjaśnień". ...
...Bardzo proszę, żebyście nie pisali, że chcę odebrać Ewie Sowińskiej wolność wypowiedzi czy doprowadzić do nakładania jakichkolwiek sankcji w związku z jej wypowiedziami - zaznaczył Hjermann, choć przyznał, że w Norwegii i większości innych krajów Europy wygłaszanie takich stanowisk to "upominanie się o kłopoty".
Oburzenie w Norwegii wywołało przede wszystkim samo postawienie pytania o praktykę propagandy homoseksualnej skierowanej do dzieci.

Hjermann zaznaczył w rozmowie z nami, że "dzieci muszą mieć informacje o homoseksualności, heteroseksualności i innych przejawach seksualności, ponieważ muszą wiedzieć o różnych drogach realizowania człowieczeństwa". ...

http://www.naszdziennik.p...531&id=sw11.txt

No i wyszło szydło z worka. To samo pisałem w swoim pierwszym linku.
Cytat:
Celem działania twórców tej produkcji mogłoby być wywołanie efektu pozytywnego odbioru znaku fioletowego trójkąta w przyszłości, gdyby doszło do kontaktu dziecka z tym znakiem "aha to taka sympatyczna Twinky Winky..." ...mężczyzna w spódnicy.

Zaznaczam ponownie, że nie oglądałem, nie znam i nie wiem czy o to chodzi w teletubisiach, ale... KATEGORYCZNIE NIE ZGADZAM SIE Z ARGUMENTACJA HJERMANNA!

[ Dodano: 2007-06-01, 00:07 ]
Jego argumentacja dopiero wywołuje u mnie oburzenie! W tym świetle wątpliwości - "uderzenie w stół" Sowińskiej przysparza jej chwały, bo "nożyce się odezwały".
A wasza krytyka jej postępowania okazała się całkowicie nie trafiona.

Ferbik 
Administrator

Wysłany: 2007-05-31, 23:13   

Zygmunt Stary, obsesje masz. Weź coś typu Lexotan (polecam Tranxene - mocniejszy), bo już naprawdę chyba schizujesz.
Powiedz mi jedno - czy jesteś aryjczykiem? Z Twoich wypowiedzi czuję, że tak. Ale utwierdź mnie w moich wnioskach. Dla Ciebie odwrócony trójkąt to to samo co odwrócony krzyż ma się rozumieć? Trókąt równoległoboczny odwócony jednym kątem do dołu (tak jak m Tinkie Winkie) jak już wcześniej pisałem oznacza symbol męskości. W drugą stronę ( kątem do góry ) oznacza symbol lesbijstwa.
Dalej: krzyż wg chrześcijan to symbol wiary, ale odwrócony to symbol szatana.
Proszę Cię nie głoś herezji, bo zmienię Ci nicka na heretyk i poczytaj trochę o symbolice, bo widzę że bladego pojęcia o tym nie masz i głosisz to, co uważasz za stosowne, a nie to, co jest prawdą.

Tomek 

Otrzymał 5 piw(a)
Wysłany: 2007-06-01, 06:49   

Cytat:
Jego argumentacja dopiero wywołuje u mnie oburzenie! W tym świetle wątpliwości - "uderzenie w stół" Sowińskiej przysparza jej chwały, bo "nożyce się odezwały".
A wasza krytyka jej postępowania okazała się całkowicie nie trafiona.

A od kiedy to miarą czyjejś chwały jest to jak intesywny jest oddzew na bzdury, które wygaduje? Co to za bzdura?

Ta Pani dała popis swojej ignoracji, ignoracji swoich urzędników (którzy niezbyt dokładnie zbadali temat) i głupoty, a to jakie teraz opinie będą wygłaszać inni ludzie w tej sprawie w niczym tego nie umniejsza!

Zygmunt Stary 
Wieluniaczek

Wysłany: 2007-06-01, 08:42   

Ferbik, Tomek:
Weźcie na wstrzymanie. W Ferbiku budzi się zomowiec i już chce mi przy.....
Ferbik napisał/a:
...Proszę Cię nie głoś herezji, bo zmienię Ci nicka na heretyk ...

na dodatek majaczy o jakichś lekach i aryjczykach i odwróconych trójkątach, jakbym się tego czepiał. Nie wiem, nie dyskutuję. Ktoś kiedyś coś na ten temat powiedział, ja coś odnalazłem i przedstawiłem swoją spekulację - wszystko.

Tomek zaś zdaje się nie dostrzegać nic złego w wypowiedzi:
Cytat:
"dzieci muszą mieć informacje o homoseksualności, heteroseksualności i innych przejawach seksualności, ponieważ muszą wiedzieć o różnych drogach realizowania człowieczeństwa"

Tak jakby człowieczeństwo realizowało się przez seksualność. Tej bzdury nikt z LIBERAŁÓW nie chce zauważyć! Natomiast z błotem miesza Panią Rzecznik, która wiedząc, że taki "model" realizuje się w krajach UE, po prostu, chce się nad tym zastanowić, a gdyby przejawy tego "modelu" wyszły na jaw, po prostu się temu przeciwstawić.
Czy podobnie jak w KOMUNIŹMIE ma być "ruki po szwam" i realizować "na baczność" wszystkie brednie, które UE wymyśla BO:
Cytat:
wygłaszanie takich stanowisk to "upominanie się o kłopoty"

Kolejnego TOTALITARYZMU pragniecie ?

miko 005 
WIELUNIAK

Piwa: 76/53
Wysłany: 2007-06-01, 09:16   

:DDDDDD :DDDDDD :DDDDDD czy :((((( :((((( :((((( oto jest :????? :????? bo mnie chce się już :587: jak śledzę ten temat.

Ale mam pomysł jak to powstrzymać, kto po tym poście zabierze jeszcze głos na temat Teletubisiów będzie i….ą :twisted: ;) :D

Ferbik 
Administrator

Wysłany: 2007-06-01, 09:19   

Najpierw piszesz
Zygmunt Stary napisał/a:
Obrazek poniższy:
Fioletowy trójkąt to symbol ruchu społecznego lesbijek.

A za chwilę, że majaczę:
Zygmunt Stary napisał/a:
na dodatek majaczy o jakichś lekach i aryjczykach i odwróconych trójkątach, jakbym się tego czepiał. Nie wiem, nie dyskutuję. Ktoś kiedyś coś na ten temat powiedział, ja coś odnalazłem i przedstawiłem swoją spekulację - wszystko.

Jeśli jeszcze raz będziesz pisał na jakiś temat, a za chwilę obracał kota ogonem, tak jak zrobiłeś kilka razy a powyższy przykład jest tego doskonałym przykładem - dostaniesz ostrzeżenie za kpienie sobie z użytkowników tego forum :!:

Zygmunt Stary 
Wieluniaczek

Wysłany: 2007-06-01, 12:54   

Ferbik:
Niczego nie skreślam, niczego się nie wypieram:
Fioletowy trójkąt to symbol ruchu społecznego lesbijek.
Relację tego trójkąta do Twinky Winky przedstawiłem jako "korespondującą". Zakwestionowałeś ją! OK! Może masz rację.
Nie rozumiem dlaczego napadłeś na mnie ze swoją argumentacją po raz wtóry!
Odebrałem to jako jakieś majaki, bo przecież już o tym raz pisałeś.

Jeżeli jesteś tak wrażliwy na kpinę to przepraszam.

siwy_ 
Ma stragan na targu

Wysłany: 2007-06-01, 14:02   

Skończcie tą dyskusję, bo naprawdę szkoda zdrowia...

Głodek 
Czytał o Wieluniu

Wysłany: 2007-06-01, 21:39   

Tthinky winky to pedał, smerfetka była (słowo wymoderowano), a kolargol nosil korale :D

Mialo to brzmiec inaczej:) cenzurka zadzialala :mrgreen:

dawid 
się gra, się ma

Piwa: 14/19
Wysłany: 2007-06-02, 20:44   

http://macdac.blox.pl/200...ListaKomentarzy

zobaczcie to :D

glizda 
Moderator
diablica