Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-07-13, 18:56
Sylwek napisał/a:
majk-el przeczytaj mój powyższy post, napisałem że w półfinale Rosja podejmie Brazylię, więc jeżeli drugi raz wygra z Rosją to mamy szanse "spotkać" ich w finale.
Sylwek chłopie zanim zaczniesz mi dawać takie wskazówki to poczytaj onet. Mecz Rosja Brazylia już się zakończył. Jak przegramy z USA to gramy z Rosją. Napisze jeszcze raz łopatologicznie: może lepiej przegrać z USA aby nie trafić na Brazylie w półfinale.
majk-el przeczytaj mój powyższy post, napisałem że w półfinale Rosja podejmie Brazylię, więc jeżeli drugi raz wygra z Rosją to mamy szanse "spotkać" ich w finale.
Rosja nie podejmie Brazylii. Rosja jako pierwsza w grupie F podejmie drużynę, która zajmie drugie miejsce w grupie E. Czyli jeżeli przegramy z amerykanami to zagra z nami. Jeżeli wygramy to zagra właśnie z USA, a nam wtedy do pokonania w półfinale przypadnie Brazylia.
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-07-13, 21:20
no Brazylia...ciężko będzie, ale jakby grali tak jak dzisiaj to po prostu nawet Brazylia nie ma szans cudownie chłopcy grali, rozpykali Amerykańców 3:0 chociaż wynik nie odzwierciedla widowiska, bo było na co patrzeć. Winiarski po prostu wymiata, Zagumny robi z piłką co tylko chce, Wlazły szaleje... po prostu nasi chłopcy są najlepsi z najlepszych
PIĘKNY MECZ - ABY TAK DALEJ!!!!
Dziękuję za dzisiejszy mecz - powodzenia w półfinałach. Panowie Tak trzymać!
Mariusz Wlazły wrócił do formy!
Mimo że nie grał przez cały mecz to i tak zdobył najwięcej punktów. On jest najlepszy. Winiarski tesz dzisiaj wspaniale.
Eh.... no szkoda
Brazylia oddała nam dużo punktów po swoich błędach, ale nie potrafiliśmy tego tak do końca wykorzystać nasz zespół nie istniał w bloku, słabo tez graliśmy środkiem
Pozostaje nam tzw finał pocieszenia...
Wysłany: 2007-07-15, 18:16 Polacy pobici przez Amerykanów!
Tak więc nie znaleźliśmy się na podium...
Reprezentacja Polski nie zdobyła brązowego medalu Ligi Światowej. Polacy w meczu o trzecie miejsce, po słabej grze, przegrali z drużyną Stanów Zjednoczonych 1:3.
Po fantastycznej serii 14. wygranych spotkań, to druga z rzędu porażka podopiecznych Raula Lozano w LŚ.
Trudno, żyje się dalej.
Wysłany: 2007-07-15, 18:20
Z takim serwisem nie można było wygrać tego meczu. Amerykanie walili śmiało a nasi puszczali balony...
Ten dzisiejszy mecz to jak dla mnie mała katastrofa w wykonaniu naszego zespołu...
Kiepsko to wszystko wyglądało......
Szkoda że tak się skończyło
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-15, 18:26
Nasi unieśli się honorem... tak teoretycznie rzecz biorąc trzebaa było w pierwszym meczu podłożyć sie Amerykanom, wtedy nasi graliby w półfinale z Ruskimi zamiast z Brazylią... może wtedy nie przegraliby i weszli do finału.
Teraz to wygląda na to że to Amerykanie "podłożyli się" naszym... nie przewidzieli jednak że nie uda im się wygrać z Ruskimi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum