Nie miałam klucza od śmietnika, ponieważ jak rozdawali babci nie było w domu, bo wyjechała. I przez cały tydzien nie mialam jak wynieśc śmieci bo smietnik zamknięty
Trzeba było z workiem czatować na jakiegoś lokatora, który szedł wyrzucić śmieci
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-02-11, 19:31
U mnie dokładnie tak samo. Zastałem karteczkę na klamce - proszę odebrać klucz w administracji - a śmietnik już zamknięty. Kretyni.
A gdyby tak zdążyli na czas z wymianą skrzynek pocztowych na euro-skrzynki to mogliby dostarczyć bez problemu do skrzynki pocztowej...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Ustawa weszła w życie a nic się nie dzieje. Chyba czekają, aż ktoś złoży pozew przeciwko WSM.
Co do tego zamykania śmietników, może jakaś tam oszczędność będzie z tego.
Z drugiej strony(może to złośliwie zabrzmieć) ale wiele ludzi straci swoje hobby przez pozamykane śmietniki. Mam na myśli to że wielu zbieraczy butelek i jakiś wartościowych rzeczy straci, no może nie miejsca pracy, ale jakiś tam dochód czy hobby(znałem człowieka który pomimo że miał wysoką emeryturę zbierał makulaturę jeszcze kilka lat temu)
wczoraj niestey bylerm zmuszony zostawic smieci pod smietniiem poniewaz zapomnialem klucza a 2 razy chodzic nie bede, glupota ludzka ale co z robic....
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-02-18, 17:02
przez to cholerne zamykanie śmietników na klucz, pierwszy raz w życiu zgubiłem klucze zostawiłem je w drzwiach śmietnika i odszedłem zapominajac o nich, ponieważ jakis koleś sie po mnie władował ze śmieciami cała sytuacja miałe miejsce przy śmietniku dla bloków na SS 19,18,17
ps. prosze tego Pana jeżeli to przeczyta o kontakt 502408902.
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
ale wiele ludzi straci swoje hobby przez pozamykane śmietniki. Mam na myśli to że wielu zbieraczy butelek
...butelek,puszek, makulatury i zwyczajnie jedzenia. Czasem ludzie wynosza odpadki, które innym jeszcze sie przydaja. Obok mnie są 2 śmietniki i jeden z nich własnie zamknęli, dobrze że drugi czynny, bo tez bym zostawiła śmieci pod nim... Poza tym nie ma żadnej informacji o kluczach wie domniemam, że ten zamkniety śmietnik nie jest przeznaczony dla mojego bolku
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum