Może bym chciał ale niestety nie potrafię Mam kilka pytań o konkurs jaki ma odbyć sie w mikołajki, jak byłem w domu to przeczytałem coś na tan temat w jakiejś wieluńskiej gazecie i za dobrze nie pamiętam jak to miało wyglądać, czy dotyczyło tylko kręgli czy może bilarda i darta także.
_________________ Żeby tak zarobić i się nie narobić;)
Mam kilka pytań o konkurs jaki ma odbyć sie w mikołajki
W mikołajki dopiero? Teraz z tego co wiem trwa konkurs w kręgle, do wygrania wycieczka weekendowa. Było opisywane prawdopodobnie w Pulsie Wielunia ale w poprzednim numerze.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 325 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-06-26, 10:43
Wczorajszy, miły wieczór w kręgielni zakłóciła grupa niewyżytych baranów z Niemiec.
Rozumiem, że jest to Centrum Rozrywki, ale żeby od razu Centrum braku kultury??
Krzyczeli - to mało powiedziane... WYLI!!!, beczeli jak wspomniane barany. Myślę, że miejscem spotkania takich ludzi powinny być obory, bo do ludzi to oni się nie nadają.
Można sobie wypić, ale nie od razu każdy powinien czuć się "panem" bo mówi w innym języku. Kilkakrotne wykrzykiwanie swojego imienia po każdym "celnym" rzucie - czułem jakby Hitler żył. Żenua !
Deutschland, Deutschland über alles!
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2010-07-26, 13:18
Hej, chciałabym się dowiedzieć, czy lokal nadal funkcjonuje, czy ceny kręgli się nie zmieniły, i czy trzeba wcześniej rezerwować tor?
Z góry dziękuję za odp!
Tak, w Blacku. To prawda.
Został otwarty tzw. BLACK II.
Osobny lokal, dodatkowe 2 tory do kręgli (z możliwością postawienia band dla dzieci, tak, żeby kule nie lądowały w rynnach), bar, i figloraj dla dzieci.
BLACK II znajduje się w tym samym budynku co BLACK I (na tyłach tego pierwszego).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum