Ostatnio byłem w Blacku II na chrzcinach... Obsługa miła nawet bardzo, jedzenie super[katering z Romy(?)]. Z tego co wiem to cena ustalana jest zależna od tego ile osób, od której do której godziny,. Najlepiej spotkać się osobiscie a Pan Andrzej od razu wszystko na miejscu poda, jeśli chodzi o sprawy finansowe.
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-07-06, 08:26
Sylwiaabc napisał/a:
Mam pytanie.Chciałabym zorganizować przyjęcie urodzinowe dla dziecka w Blacku II. Czy ktoś się orientuje jak to wygląda i ile kosztuje?
Koszt zabawy w figloraju od dziecka to 10 zł za pierwszą godzinę i 5 zł za każdą kolejną. Jeśli chodzi o jedzenie to zależy od rodzaju i ilości. Tak mniej więcej urodziny dla 10 dzieci trwające 4 godziny kosztują w zależności od ilości jedzenie i napojów około 400-500 zł.
Jak to możliwe, że 1 pijany klient (ponoć ważna osoba w Wieluniu- sponsor WKS), jest w stanie sterroryzować cały lokal? Nikogo nie obrażając, ale ochrona w wieku 70 lat, która boi się odezwać, a co dopiero zareagować. Nikt z obsługi też nie widział, albo nie chciał zauważyć zaczepiającego gości przy samym barze.
Temat umarł, więc odświeżę. Tych co czasem grają w bilard chciałem poinformować, że cena za godzinę bilarda wzrosła do 20zł. Według mnie to już lekka przesada.
Szczerze mówiąc, dawno tam piwa nie piłem, więc nie mam pojęcia. Kumpel ostatnio mówił, że piwo w puszcze zdrożało (najlepsza opcja bo najtańsze w lokalu) i chyba kosztuje 7 zł, więc możliwe, że butelka też poszła w górę.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2013-02-10, 09:04
Dlatego nie potrafię zrozumiec, dlaczego tam pełno ludzi w weekendy przy takich cenach?
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-03-01, 19:02
Bylem , trochę wypiłem trochę zjadłem .
Mam tylko do powiedzenia dwa słowa : drogo i w h.j zimno .
Mają taka marżę to mogliby piec trochę podkręcić ! .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum