Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2010-07-01, 18:20 "Jaki tu spokój na na na ..."
Przepraszam bardzo ,czy ma któraś z Was wejściówkę na "Tylko dla męzczyzn"??
Czy u Nich tez jest taki spokój jak u Nas???
wreszcie coś się dzieje ,przynajmniej w w pogodzie u mnie pada ,jest lekka burza i wreszcie troszke chłodniej....
Kiedyś śledziłyśmy wątki chłopaków, ale naprawdę nic się nie działo.
No chyba, że panowie się jakoś zaktywizowali w swoim dziale...
Daughter uruchom swoją drugą połówkę Będziemy mieć szpiega.
Daughter jako "nowa" pewnie nie wiesz, że jest jeszcze jeden dział- "restricted area" ale to tylko dla pomarańczy i ufo.
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2010-07-01, 22:32
zostawiam to tym"ufom"i tym "pomarańczom", nie zapuszczam się w ciemne korytarze...
a druga połówka zastanawia się intensywnie nad loginem, no i z miesiąc jeszcze poczekamy na "naszego agenta"...
p.s. potem pozostanie kwestia odpowiedniego wyszkolenia
p.s. potem pozostanie kwestia odpowiedniego wyszkolenia
Jak korzystacie z jednego kompa, myślę, że wystarczy, że zapytasz go o hasło do konta. Nie będziesz Jemu (przepraszam, ale zapomniałam imię ) zaprzątała głowy problemami.
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum