Ponoć fotograf Kuźnik miał otworzyć chromownię ale to tylko pogłoski. Ja chromowałem części do moto w różnych firmach od f-my Madar począwszy na f-mie w Częstochowie kończąc, ta ostatnia jest Ok pochromowali wszystkie drobiazgi bez żadnej skazy. jak chcesz to daj na priv lub mail zundapp750@o2.pl a podam namiar ( o ile znajdę)
Wysłany: 2010-07-15, 10:06
KS750 napisał/a:
jak chcesz to daj na priv lub mail zundapp750@o2.pl a podam namiar ( o ile znajdę)
A nie mógłbys ich podac tutaj ;p tez jestem zainteresowany. Słyszałem ze w Tempronie chromuja ;p ale to chyba jakas sciema była, bo gdy tam poszedłem to nikt nic nie wiedział ;ppp
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Kuźnik... chyba jakiś żart. Bardzo niesłowny człowiek. Zajmuje się renowacją starych aut i nikomu nie życzę z nim współpracy... taka "renowacja" może trwać w nieskończoność a i tak niema pewności że będzie przeprowadzona profesjonalnie... potem nie odpowiada na sms-y, maile i nie odbiera telefonów...
Przestrzegam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum