Czer-wiec za pasem, więc generalnie rzecz biorąc proponuję spota w przyszłą sobotę. Władze masta, policja i inne służby zostały już powiadomione, więc czas zawiadomić Was.
Czas: 26 czerwca (SOBOTA)
Miejsce: Snack Hunter (ul. POW 30)
Obecność: obowiązkowa
Startujemy o 19:00
Uprzejmie proszę o potwierdzenie chęci swojego przybycia tutaj w temacie, bądź incognito na PW do mnie ze względu na przygotowanie miejsc. Informuję z góry, że niepotwierdzone przybycie może (lecz nie musi) skutkować brakiem siedzącego miejsca, więc proszę nie mieć o to do mnie pretensji.
Zapraszam wszystkich wierzących, niewierzących, białych czarnych, wysokich, mojego wzrostu, blondynki, brunetki, rude, itd., zwierząt jednak wprowadzać nie wolno
Jeszcze raz bardzo proszę o zadeklarowanie się osób, które mają ochotę przybyć - ułatwi to zorganizowanie miejsca mnie i właścicielowi lokalu.
Termin przyjmowania zgłoszeń: do piątku, do godziny 17:00
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-06-18, 22:40
planuje przybyć
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-06-19, 18:56
W bardzo dużej mierze wpływ na moją obecność na tym spocie, będzie miała praca. A jak będzie, to dopiero dowiem się w ostatniej chwili, tzn w piątek Myślę że w grę będzie wchodził sms do admina Ferbika co do potwierdzenia swojej obecności.
Czy takie rozwiązanie jest do przyjęcia
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-19, 22:40
Co do świeżonki to ja jestem na 100% ale tylko w sobotę bo niedziela jest już zagospodarowana. Ponieważ będę po raz pierwszy - będą atrakcje z mojej strony really!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum