Nie byłem tam jeszcze, ale rzeczywiście w sobotę było otwarcie. Był jakiś koncert, ale nie wiem dokładnie co i jak. Po koncercie muzyka niestety typowo pubowa. Ale może uda się przywrócić starego dzwona 2 poziomy zostały, wystrój podobno też. Więcej powiem jak sam tam wpadnę.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie byłem tam jeszcze, ale rzeczywiście w sobotę było otwarcie. Był jakiś koncert, ale nie wiem dokładnie co i jak. Po koncercie muzyka niestety typowo pubowa. Ale może uda się przywrócić starego dzwona 2 poziomy zostały, wystrój podobno też. Więcej powiem jak sam tam wpadnę.
Na pewno się uda! Ja byłem i nie żałuję! Wpadek to może sobie oszczędź, ale w weekend warto tam zawitać. Jedyne zastrzeżenie mam do wentylacji na górze, mogłaby być wydajniejsza, ale poza tym nie ma się do czego przyczepić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum