Wysłany: 2010-09-29, 19:12 Gra komputerowa [pomocy]
Cześć chłopaki, cześć dziewczyny
Mam do Was prośbę - polećcie mi jakąś fajną grę, wyścigową, przygodówka, strategia bądź coś innego ciekawego, wciągającego, zabijającego wolny czas między zajętym czasem
Sprzęt mam taki:
Intel Pentium Dual CPU T2390 1.86 GHz
2,0 GB RAM
Więcej grzechów nie znam, serdecznie żałuję, pomoże ktoś?
Dla mnie najlepsza samochodówka to Test Drive unlimited. Mam oryginał Super jest bo same najlepsze sportowe wozy ale są też np mercedesy, audi , bmw.. do tego możemy i od środka wszystko widzieć łącznie z wzrastającą bądź malejącą wskazówką prędkościomierza i obrotów. Do tego możemy wybrać jednego z kilku kierowców jakim jesteśmy a ponad to zmieniać jego wygląd, kupować domy i zmieniać samochody. Gra jest też bardzo luźna, możemy się ścigać możemy jeździć bez celu, są próby na czas, są pojedynki, są sprinty i tak dalej także wszystko co się chce Grałem w wiele samochodówek ale ta dla mnie najlepsza, a ponoć już wyszła dwójka
Teraz w tym roku zdaje się wyszła gra o formule 1 na pc. Nie wiem ma ktoś z Was może? Zastanawiam się czy sobie nie sprawić.. czytałem że silnik graficzny bardzo dobry i grafika też na bardzo wysokim poziomie, ponad to prawdziwe tory jak w realu i warunki pogodowe też ukształtowane do konkretnej lokalizacji.. No i oczywiście wszyscy kierowcy współcześni wraz z bardzo dobrze odwzorowanymi bolidami. Tak czytałem, nie miałem przyjemności grać jeszcze, ale formuła sama w sobie mi się podoba, więc gra pewnie też będzie git.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum