Ty jak już Jaruś coś wymyślisz o musi być fajne ...i to też jest spoko ..nie miałam większych problemów ponieważ skromnie mi się wydaje że z dykcją nie mam najmniejszych problemów i wszystkie stoły z połamywanymi nogami i chrząszczę co brzmią z trzcinie to nie jest dla mnie dużo problem..byłam z niedawno w gazecie wyborczej i tam dostałam od takiej pani (jak każdy z klasy) zestaw do ćwiczenia dykcji...bardzo mi się spodobał powiem szczerze
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ostatnio zmieniony przez Malinka 2006-03-07, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Nawet jak w myślach czytałam to się poplątałam przy moim roztargnieniu i artystycznym nieładzie w głowie!!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum